Kék a konyhában – a bátrak színe, kék konyhabútor

egyedi konyhabútor tervezés

Írta: Karácsony Anikó

Egyre bátrabban választanak a megrendelőink színeket a konyhabútor tervezés során. Először látnak képeket a Pinteresten, az Intstán. Aztán beleszeretnek. Elképzelik magukat a kék konyhában.
Aztán visszalépnek, mert mégiscsak inkább legyen fehér, vagy krémszínű, vagy valamilyen fahatású a konyhabútorösszeállítás. Mert egy kék konyhabútor sok lehet. Mert a barátainknak sincs kék színű konyhájuk. És az álmokat, elképzeléseket elkezdi felülírni a másoknak való megfelelés.
A mi dolgunk az Admiral Konyhastudioban, hogy meghallgassuk az álmokat, de megfeleljünk a megrendelői elvárásoknak is és szép, praktikus konyhabútor összeállításokat tervezzünk.

Hogyan született meg az egyedi kék konyhabútor?

A konyhabútoregyeztetés több alkalmas személyes találkozás és tervezés után lesz végleges. Amikor bizonytalan a megrendelőnk a választása miatt, mi ötletelünk. Megmutatjuk több változatban a konyhabútort, sok, kevesebb és kevés kékkel. Mert a kék szín tényleg szerelem.
Így születettek ezek a konyhabútok is, amiket azóta boldogan használnak a megrendelőink és nem bánták meg, hogy belecsempésztük a kéket az összeállításba. A most bemutatott konyhabútoraink egyedi kód alapján, festett felülettel készültek, kombinálva natúr tölgy furnéros felülettel , vagy fehér festett felülettel.

A kék szín alkalmazása az új konyhabútoroknál egyre népszerűbb. Lehet használni frontoknál nagy felületen, de lehet csak jelzésértűnek betervezni például nyitott polcokkal.
Konyha Stúdiónkat megtaláljátok a 1013 Budapest, Attila út 37. alatt. Ne felejtsetek el időpontot kérni az első megbeszéléshez, ami általában 2 órát vesz igénybe. 

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W