Kamraszekrény

Az alig hozzáférhető helyek kényelmes és maximális kihasználása

Izgalmas kérdés: hol és hogyan tároljuk a kenyeret, az ezernyi fűszeres tasakot, tésztákat, tartós élelmiszereket.

Ha van elegendő hely magas spejz szekrénynek a konyhában, akkor érdemes a konyhabútor- és vasalat gyártók kínálatát alaposabban szemügyre venni, mert meglepően sok, speciális nyavalyánkra találhatunk orvosságot. Részlegesen vagy teljes egészében kihúzható, kiforduló polcok, kosarak, tárolók, amik kimondottan ezekre a speciális problémákra jelentenek megoldást. A gondos tervezés eredménye egy egyszerűen, átláthatón és könnyen hozzáférhető tárolórendszer a kamraszekrények kihúzható polcain, ami egyben a konyhai rend egyik alapja is.

Ezek a polcok mozoghatnak egyesével vagy együtt az egész, elegendő hely esetén akár mindkét oldalukról pakolhatók, és örökre véget vetnek a hátra csúszott és ott felejtett élelmiszerek problematikájának.

Kihúzható fűszertartók munkapult alatt

Üveges és az eredeti csomagolású fűszerek, olaj, ecet, stb. tárolására alkalmas. Általában a főzőlap mellé tervezzük, így minden kézre esik a főzésnél.

Kihúzható középmagas kamraszekrények

Hatalmas tárolókapacitás, könnyű hozzáférés. Az alsó fiók akár az ásványvizes palackokat is elbírja. A többi polcra edényeket, tésztákat, lisztet pakolhatunk. A középmagas kamraszekrények 45 és 60 cm szélességben kaphatók.

Kihúzható magas kamraszekrények

Egyben kihúzható
Extra vasalt, 45 cm széles elembe szerelhető, biztosítja a könnyű hozzáférést a benne elhelyezett edényekhez, konyhai eszközökhöz.

Polconként kihúzható
Pénztárca kímélő, de tökéletesen  kényelmes megoldás az egyenként kihúzható polc.

Polcos
Normál polcos kamraszekrény, előnye, hogy sok mindent elrejt, hátránya, a hátulra pakolt edények, konyhai eszközök nehezebben érhetőek el, nem átlátható.