Egyedi konyhabútor tervezés

Miért érdemes az Admirál Stúdió szakértőivel megterveztetni a konyháját

Egy grammnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető!

Tervezzük meg közösen a tökéletes konyhabútort az otthonába. Terveinkkel megmutatjuk, hogyan tudja a rendelkezésre álló teret a legpraktikusabban berendezni. Pontosan kiszámoljuk, Önnek mindez mennyibe fog kerülni.

Megismertetjük és bemutatjuk az anyagokat, amiből az Ön konyhabútora készül (front, munkalap)

Részletesen megbeszéljük az Ön elképzeléseit és a méretek adta lehetőségeket

Az elkészült látványterv mellé részletes műszaki tartalommal készült ajánlatot küldünk

Nemcsak a konyhabútort egyeztetjük Önnel, hanem az összes, a konyhabútorhoz tartozó kiegészítőt pl.: mosogató, csaptelep, beépíthető szemetes, LED világítás, beépíthető gépek, sarokvasalatok, kihúzható fűszertartók

Mindezek mellett segítünk kiválasztani azokata konyhai kisgépeket, melyekkel a főzési szokásaikhoz igazodva, maximális komfortot nyújt majd az új konyhájuk

Az első megbeszélésre kérjük, hogy egyeztessen időpontot az 06-1-270-9051 számon, hogy kizárólag önre tudjon figyelni a kollégánk.

Az első megbeszélésre szánjon 1,5-2 óra időt. Higgye el, megéri!

Az első megbeszélés díja 40.000 ft. Az összeg tartalmazza a konzultáció díját, a kiküldött látványtervet és a részletes műszaki tartalommal az ajánlatot. Ezt az összeget megrendeléskor jóváírjuk a bútor árából.

Ebbe az összegbe beletartozik 2 módosítási lehetőség, miután Ön otthon, nyugodt körülmények között átnézte és átgondolta az első konyhabútortervet.

Egy konyhabútor komoly beruházás minden család életében. Csak szakszerű, előrelátó tervezéssel érdemes belevágni, mert így tökéletes a végeredmény.