Blanco mosogatók

prémium minőségű silgránit, kerámia, és rozsdamentes mosogatók

A németországi Blanco, a világ egyik vezető mosogató és csaptelep gyártója, aki Magyarországon is több mint 40 éve van jelen. 

Minőségének záloga, a közel 100 éves gyártói tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság. Innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó és élen járó. Mosogatóit a legjobb minőségű anyagok és precíz gyártás jellemezi, miközben újításai különleges formavilágot, sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb higiéniát biztosítják vásárlóik számára.

Mindezek mellett környezettudatos gondolkodás módjával is élenjár. Különösen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható gazdálkodásra, ami  a BLANCO esetében nem csupán trendiség, hanem immár 2 évtizede a vállalati kultúra meghatározó alapeleme is.

Ebben a témában egy egyértelmű irányzatot követ, aminek alapja felelősségteljes gazdálkodás a Föld erőforrásinak minden vonatkozásában. Csak és kizárólag bevizsgált, és engedélyezett, valamint számos esetben 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból dolgozik, amik ráadásul a tisztítószerek használatát is minimalizálják.

A BLANCO-nál nincsenek trópusi fa kiegészítők, minden ilyen típusú terméke (pl: vágódeszkák) csak és kizárólag honos, európai gazdálkodásból származik – ezzel is óvva a trópusi eső erdők egyre jobban kizsákmányolt és mára már kényes egyensúlyúvá vált világát.

Mosogatói és csaptelepei a hagyományos, egyszerű rozsdamentes alapanyagoktól , a silgránit és kerámia terméken keresztül egészen a SteelArt prémium mosogatókig egy rendkívül széles skálát ölelnek fel. Ez a változatosság, valamint a folyton megújuló design és az  átfogó, okológiai szemlélete világsikerének elvitathatatlan záloga.

BLANCO Silgránit® mosogatók

Egy mosogató, aminek nem csupán fukciója, de eleganciája is van. A Silgranit® mosogatók felülete bársonyos tapintású, modern, matt megjelenést áraszt, amely lágyan illeszkedik a környező anyagokhoz a konyhában.
A Silgranit® -ból készült gránit mosogatók hosszú éveken át  megőrzik eredeti szépségüket, színüket, makulátlan minőségüket. Gránit alapanyaguk ellenáll minden hétköznapi munkának és igénybevételnek.

BLANCO rozsdamentes mosogatók

A professzionális szakácsok is nagyra értékelik az acél, króm és nikkel különleges keverékét. Nagyon erős, nagyon látványos, nagyon modern, minden konyhában tökéletesen megállja a helyét.
Porozusmentes felületének köszönhetően semmilyen szennyeződés nem tud megtapadni rajtuk, illetve nem tud bejutni az anyag szerkezetébe, így a mosogatóban nem halmozódhatnak fel baktériumok. 

BLANCO kerámia mosogatók

A masszív alapanyagú BLANCO  kerámia mosogatók gyönyörű fényes felületükkel ragyogó ékkövei  a klasszikus és a modern konyháknak.
Felületük ellenáll a foltoknak, a szennyeződésnek és a karcolásoknak, a vízkő nehezen tapad meg rajtuk.tabil zárt szerkezeti felületüket akár egy belefolyt paradicsom szósz, vagy vörösbor sem képes elszínezni.