Szelektív hulladéktárolók

Hagyományos egykaros, süllyeszthető, kihúzhatófejes, zuhanyfunkciós...

A szelektív hulladékgyűjtő napjainkban már nem egyszerű divat, vagy hóbort. Szerencsére egyre több embernek fontos, hogy minél kisebb öko-lábnyomot hagyjon maga után. Felelősen, környezettudatosan gondolkodnak a mind a környezetökben, mind az otthonok falain belül. Ennek a környezettudatos gondolkodásnak egyik helyszíne a konyha – és azon belül is a szelektív hulladékgyűjtés.

A BLANCO a környezetbarát módon gyártott mosogatói mellett praktikus, beépíthető hulladékgyűjtőivel is határozottan ösztönöz mindenkit a környezet megóvására. Termékei közt a legideálisabb hulladékgyűjtők találhatók, melyek bármilyen konybútorba tökéletesen illeszkednek. Oldalra nyíló, vagy kihúzható szekrényes / fiókos formák, 2-3, vagy négy rekeszes változatok.

Fiókba építhető szelektív hulladéktárolók

A  BLANCO FLEXON ahogyan neve is utal rá, egy rugalmasan beépíthető, több rekeszes szemetes koncepció kihúzható alsószekrény és fiók elemekbe, 30 cm széles elem mérettől, 90 cm széles elem nagyságig.

Nyíló ajtós szekrénybe építhető hulladéktárolók

Oldalra nyíló alsószekrénybe építhető BLANCO SELECT BOTTON szelektív hulladéktároló rendszer, különböző űrtartalmú szemétgyűjtű edényekkel. Egyszerűen szerelhető, rendkívül stabil, és hosszú életű.

Munkalap szintbe süllyesztett hulladéktároló

A rozsdamentes acélból készült BLANCO SOLON az egyik legpraktikusabb megoldás a szerves konyhai hulladék gyűjtésére. 

A főzés során keletkező hulladék közvetlenül a munkalap szintjébe süllyeszett rozsdamentes acél edénybe kerül, ami  kiürítése után mosogatógépben is elmosogatható.