Tűzhelyek | hűtők | fagyasztók | konyhai kisgépek

Beépíthető és szsabadonálló készülékek, kisgépek

Nincs két egyforma elképzelés, nincs két egyforma konyha. Amikor a konyha kialakítása szóba kerül, első lépésként annak stílusa az eldöntendő.

Mindegy, hogy ultramodern minimalista, elegáns klasszikus, otthonos mediterrán, angolos vagy épp retro konyha kialakítása a cél, az ADMIRÁL STUDIO kínálatában mindegyikhez megtaláljuk a látványában tökéletesen illeszkedő, minőségében pedig kiemelkedő, prémium kategóriát képviselő tűzhelyeket. 

Az olasz SMEG, ELICA, a német NEFF és BOSCH tűzhelyekkel, páraelszívókkal illetve kisgépekkel, valamint a német LIEBHERRés japán HITACHI  hűtőkkel a főzés és sütés a kreativitás és az öröm kimeríthetetlen tárházát nyújtja hosszú éveken át. 

ELICA prémium főzőlapok

Ezek az integrált okospáraelszívókkal kombinált főzőlapok az innovatív technológiák, és az ultramodern design képviselői, melyek változatos funkcióik mellett a legcsendesebb és legenergiatakarékosabb működésre képesek.

NEFF professzionális konyhagépek

A NEFF professzionális konyhagépei  és beépíthető konyhakészülékei személyre szabott, egyedülálló megoldásokat kínálnak a legmagasabb elvárásokkal kialakított konyhákhoz, miközben maximálisan kiszolgálják az egyedi főzési igényeket. 

BOSCH felsőkategóriás kis- és nagy konyhagépek

Minden érzékszervet kényeztető főzőlapok, sütők, páraelszívók, és konyhai kisgépek széles választékát kínáljuk, hogy a BOSCH kiemelkedő minőségű készülékeivel a főzés és sütés mindenki számára igazi élménnyé válhasson.

HITACHI világvezető hűtőszekrény brand

Egy és kétajtós, alul fagyasztós, fiókos és side by side hűtőszekrények, a világvezető brandek egyik legnagyobb képviselője, a kiemelkedő tudással és egyedül álló innovációkkal bíró  HITACHI kínálatában

LIEBHERR innovatív hűtők, borhűtők, fagyasztók d

A Liebherr kiemelkedő energiahatékonyságú hűtői, borhűtői és fagyasztói évtizedek óta legmagasabb minőséget, megbízhatóságot és a garantáltan
hosszú élettartamot képviselik. 

SMEG szabadonálló angol stílusú tűzhelyek

Az olasz SMEG klasszikus szabadadonálló tűzhely kollekciójának különösen szép  vonalvezetése, és kiemelkedő minősége az, ami a készülékeket ezen stílusok kedvelői közt azonnal a legkeresettebbek közé emelte.

SMEG beépített modern tűzhelyek

Ezeket az elegéns modern tűzhelyeket a letisztult minimalista design és az abszolút szigor jellemzi, miközben olyan tervezési és műszaki újítások kerülnek előtérbe, amik a Smeg készülékeit bekapcsolják az okos konyhák világába.