Tűzhelyek

Beépíthető indukciós, kerámialapos és gáz főzőlapok, szabadonálló tűzhelyek

Nincs két egyforma elképzelés, nincs két egyforma konyha. Amikor a konyha kialakítása szóba kerül, első lépésként annak stílusa az eldöntendő.

Mindegy, hogy ultramodern minimalista, elegáns klasszikus, otthonos mediterrán, angolos vagy épp retro konyha kialakítása a cél, az ADMIRÁL STUDIO kínálatában mindegyikhez megtaláljuk a látványában tökéletesen illeszkedő, minőségében pedig kiemelkedő, prémium kategóriát képviselő tűzhelyeket. 

Az olasz SMEG illetve ELICA tűzhelyeivel a főzés a kreativitás és az öröm kimeríthetetlen tárházát nyújtja hosszú éveken át. 

ELICA prémium főzőlapok

Ezek az integrált okospáraelszívókkal lombinált főzőlapok az innovatív technológiák, és az ultramodern design képviselői, melyek változatos funkcióik mellett a legcsendesebb és legenergiatakarékosabb működésre képesek.

SMEG szabadonálló angol stílusú tűzhelyek

Az olasz SMEG klasszikus szabadadonálló tűzhely kollekciójának különösen szép  vonalvezetése, és kiemelkedő minősége az, ami a készülékeket ezen stílusok kedvelői közt azonnal a legkeresettebbek közé emelte.

SMEG beépített modern tűzhelyek

Ezeket az elegéns modern tűzhelyeket a letisztult minimalista design és az abszolút szigor jellemzi, miközben olyan tervezési és műszaki újítások kerülnek előtérbe, amik a Smeg készülékeit bekapcsolják az okos konyhák világába.