Felnyíló szekrények

Kényelmes nyitás, az ajtó nincs útban és bármi könnyedén hozzáférhető

A hagyományos oldalra nyíló ajtók mellett az Ön kényelmét szolgálják a különböző pontokon megállítható,  dizájnos felnyíló ajtók a felsőelemeknél. Zajtalan záródás a beépített állítható csukódáscsillapító rendszereknek köszönhetően. Az ajtófrontokat kérheti fogantyúval, vagy nyomógombos megolással.

  • Könnyen nyitható
  • Minden nyitási helyzetben megállítható
  • Lágyan és halkan záródik, az integrált BLUMOTION-nek köszönhetően
  • Jó hozzáférést kínál a szekrény belsejéhez
  • Hosszú élettartam
  • Harmonikus design
 
A BLUM AVENTOS felnyílórendszer vasalatok magasfokú mozgáskomfortot hoznak a felsőszekrénybe, hiszen még a legnagyobb és legszélesebb felfelé nyíló ajtók is könnyedén mozognak úgy, hogy közben  a fejmagasság tere mindig szabad marad.

Felnyíló szekrények

BLUM Aventos HKi

Kompakt és karcsú kialakításának köszönhetően a teljes egészében integrálható  a korpusz-oldalfalba, és tökéletesen illeszkedik az üveg ajtajú felsőszekrényekhez is.

 

BLUM Aventos HF

Harmonika felnyíló vasalatrendszer magas vagy közepes felső szekrényekhez. Még a nagyon  nagy felnyíló szekrények is nagy nyitva maradhatnak főzés közben.

 

BLUM Aventos HS

Felsőszekrények nagyfelületű, egyrészes előlapjaihoz ajánlott. A korpusz nyitáskor felfelé billen, így komfortos hozzáférést biztosít a szekrénybelsőbe. 

BLUM Aventos HL

Az egyrészes konyhaszekrény előlapot párhuzamosan felfelé mozgató vasalat, ami ideális megoldás a takaró ajtóval szerelt magas- és felső szekrények esetén

BLUM Aventos HK

A vasalat SERVO-DRIVE elektromos mozgásrásegítéssel is kombinálható, míg a TIP-ON egységgel a fogantyú nélküli felnyílók mechanikusan is nyithatók.

BLUM Aventos HK-S

Ideális kisméretű felfelé nyíló szekrényekhez, így optimálisan kihasználhatók, pl. a hűtők vagy a kamraszekrények feletti szekrények. 

BLUM Aventos HK-XS

AVENTOS HK-XS kicsi magas- és felsőszekrényeknél azok keskeny beépítési módjának köszönhetően a kis belső mélységű korpuszok is komfortosan kialakíthatók.