Sarokelem

hogy mindent egy mozdulattal elérjen, válasszon praktikus sarokelemeket

Vitán felül, használat szempontjából ez az egyik legvidámabb konyhaszekrény elem, már ha abba a hibába esünk tervezéskor, hogy a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldást, vagyis a polcos verziót választjuk a sarokelemek belső kialakításához.  Ha sarokelem is van a konyhabútorban, akkor időben legyünk vele tisztában – nincs mese, itt a költségesebb verzió mellett kell voksolnunk.

Ami ugyan nem kötelező, mert lehet csupán polcokat is helyezni  ezekben az elemekben, DE!

Jó ha előre tudjuk, ez esetben annyira izgi lesz nap, mint nap négykézláb bekúszni a szekrény belső sarkában megbújt “akármiért is”…

Ellenben ha kényelmünk érdekében jó előre átgondoljuk és kihúzható, kiforduló sarokvasalatokat, illetve kosarakat tervezünk ide, a problémát, kipipálhatjuk. Elsőkörben ugyan ez a drágább, hosszú távon azonban ez az egyetlen igazi megoldás.

Sarokvasalatok

Lemans sarokvasalat

A minimum 105 cm-es konyhai sarokszekrények teljes mélysége kihasználható a kifordítható vasalattal, így az ott tárolt eszközök kényelmesen hozzá férhetővé válnak.

Blum sarokvasalat

A BLUMOTION sarokvasalat segítségével még az erősen megterhelt, akár 65 kg súlyú fiókok is rendkívül könnyedén nyílnak, siklanak, és lágyan, könnyedén záródnak.

Magic Corner sarokvasalat

A 90 és 100 cm-es sarokegységekbe szerelhető Magic Corner vasalatok egyedülálló megoldásokat kínálának. A négy egymás felett elhelyezkedő tálcának köszönhetően a sarokszekrény teljes egészében kihasználható.

Kosárelemek a sarokszekrényekben

3/4 elem a konyhai sarokelemben

A BLU90 x 90 cm méretű sarokelembe helyezhető, teljesen körbeforduló, nagy befogadó képességű, de nagy helyigényű, ezért kis konyhába nem javasoljuk.

1/2 elem a konyhai sarokelemben

Két kiforduló, könnyen kezelhető króm kosár a konyhabútor sarokelemben biztosítja a kényelmet. Jól pakolható, praktikus, kedvező árú vasalat. Az elem mérete min. 105 cm.