Családi ház egyedi beépített bútorok II.

hálószoba, fürdőzoba, gardrob

Írta: Karácsony Anikó

A múlt héten bemutattuk a családi ház egyedi konyhabútorát. Most nézzétek meg, hogy milyen egyéb egyedi bútorokat gyártottunk még a konyhabútor mellé. Minden bútortervezés és bútorgyártás egy hosszabb egyeztetési folyamat eredménye, amire érdemes rászánni az időt. A személyes egyeztetés a megrendelővel, lakberendezővel vagy belsőépítésszel történik. Minden esetben nagyon részletesen átbeszéljük az anyagokat, színeket és figyelem bevesszük a kapcsolódó tereket is a tervezésnél. 

Nagyon fontos kérdésnek tartjuk, hogy a megtervezett egyedi bútorok túl azon, hogy praktikusak, szépek, de megfizethetően legyenek. Ezért
az anyagok kiválasztásánál nagyságrendileg már az árkategóriát meg tudjuk mondani. Ennek megfelelően általában két féle anyagot választunk és két műszaki tartalom alapján készül az ajánlat.

Ennél a családi háznál a gardróbszoba laminált bútorlapból készült, viszont a többi helyiség bútorait amerikai diófurnér és festett felülettel kérte a megrendelőnk.

Fürdőszobabútor

Az izgalmas formavilágú mosdók alatt fiókos elemek készültek, a furnérozott tetőlap vízálló felületkezelést kapott. A fürdőszobai bútoroknál is pontos tervezés szükséges. A mosdós bútornál jól kell meghatározni a magasságot és a vízkiállás helyét, főleg ha fiókos elemeket tervezünk a mosdó alá.
A földszinti fürdőszobában kapott helyet a mosógép és a szárítógép. Mind a két készülék szabadonálló típus, így ezekhez a készülékekhez teljesen egyedi méretű bútort terveztünk és gyártottunk.

Egyedi hálószoba bútor

Az egyedi hálószobai bútor komplett tervezése és gyártása is feladat volt. A nagyméretű ágy, a különleges ágyfejvéggel és a falon lévő, furnérozott keretbe foglalt onyx átvilágított kő kihívás volt tervezési és gyártási szempontból. A halószobához üvegfronttal készült a gardrób és a kandalló gipszkarton burkolása is amerika diófurnérból készült.

Egyedi gardrobszoba és egyedi enteriőrbútor

Mivel a gardróbszoba egy különálló, ajtóval zárható szoba, így a gardróbszekrényekre nem került front. Az anyaga Egger diószínű laminált, sok fiókkal és ruhalifttel. A lépcsőházba a kicsi lerakóasztal „csak” dizájn elemként szolgál, különösebb funkciója nem volt.
Ha az egyedi konyhabútor mellé a komplett lakás bútorait szeretnéd az elképzelésed szerint megvalósítani, keress bennünket.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W