Új lakóparkok konyhabútorai

Ingyenes konyhatervezés – ajándék Neff főzőlap

Írta: Karácsony Anikó

Az új lakóparkokban készülő lakásokhoz már évek óta nem adnak a beruházók konyhabútort, beépíthető konyhagépeket és konyhai mosogatót, csapot. A konyhánál az elektromos és gépészeti kiállások az építészeti tervek alapján már készen vannak és mindenki várja a birtokbaadást. A projektek típuskonyhái is lehetnek különbözőek, lehetnek egyedi, izgalmas terveket készíteni az azonos alapterületű lakásokhoz.

Mit tehetsz, hogy ne kapkodva dönts az új konyhabútoroddal kapcsolatban és a lapraszerelt konyhabútor HELYETT minőségi konyhád legyen.

 • Használd ki az INGYENES tervezés lehetőségét / konyhabútor/beépített gardrób
 • Legyen INGYEN a tiéd egy NEFF T46SBE1L0 indukciós főzőlap900 Ft értékben
 • Kérj időpontot személyes egyeztetésre Telefon: 06 1 270 9051
 • Gyere el a bemutatóterembe /1013 Budapest, Attila út 37
 • Nézd meg az elkészült konyhabútorainkat https://admiralstudio.hu/konyhabutor/megvalosult-konyhabutoraink/
 • Hozz magaddal alaprajzot és szánj 2 órát a megbeszélésre, hogy tökéletes legyen a konyhabútorod
 • Merj eltérni az egyenkonyhától ( nagyáruházak, olcsó lapraszerelt konyhák), legyen egyedi konyhabútorod, hidd el megéri megvalósítani az álomkonyhád
 • Az akciónk 2024.06.30-ig érvényes, az ajándék főzőlapot eddig az időpontig leadott konyhabútor megrendelés esetén tudjuk biztosítani. * Az elkészült terveket egy 2. személyes találkozón átbeszéljük, vagy kérésre 40.000 Ft összegért emailen megküldjük.

Hogyan segíthet az Admiral Studio csapata, hogy a birtokbaadás után minél előbb beépítésre kerüljön a kompletten felszerelt, működő konyhabútorod.

 • Ingyenes konyhabútor tervezés, ingyenes gardróbtervezés
 • Látványtervek, pontos ajánlat a kiválasztott műszaki tartalommal
 • Ne szaladgálj a beépíthető gépek után, az időd drága! A konyhabútorral együtt kiválaszthatod a beépíthető gépeket is. Ajándék NEFF T46SBE1L0 indukciós főzőlap900 Ft értékben
 • Üzletünkben a kiválasztott munkalaphoz élőben megnézheted a Blanco silgránit mosogatókat, válogathatsz a színek közül.
 • Az üzletünkben a konyhabútor egyeztetés alatt kiválaszthatod a Blanco csapot és a beépíthető Blanco szemetest Így lesz komplett mosogatós egységed a konyhában.
 • Otthon még nézelődhetsz a balncomania webáruházunkban is.
 • Egyedi gyártásunk előtt nincs akadály, a jól felszelet üzemünkben kizárólag minőségi konyhabútorok készülnek, amit jól képzett kollégáink szerelnek a helyszínen.

Mutatunk néhány budapesti projektbe készült konyhatervet és az elkészült konyhabútorokat.

A megrendelőink előre gondolkodva, időben érkeztek a tervezésre, időben véglegesítették a konyhájukat. Így mi időben felkészültünk a gyártásra, időben rendeltünk anyagot a gyártáshoz. Időben igénybe vettük a lehetőséget a helyszíni felmérésre, amit a kivitelezők/ beruházók valljuk meg, igen szűken engedélyeznek, de semmi nem lehetetlen. A hosszú évek alatt sok projekten dolgoztunk, ismerjük a projektek buktatóit, ezért mondhatom, hogy a lehető legtöbb dologra felkészültünk.

Ha nem a birtokbaadás után kezded el terveztetni a konyhabútorod sok időd, energiát és időt spórolsz magadnak. Gondold végig, hogy magával a költözéssel is mennyi feladatod lesz. Akkor már nem lesz idegrendszered nyugodtan foglalkozni a konyhabútor tervezéssel, a beépíthető gépek kiválasztásával.

Legyen az új lakásod élhető, a konyhád szép és praktikus. Ebben tudunk a partnereid lenni, hidd el megérjük a pénzünket 😊.

Budapesti lakóparkok, társasházak, a teljesség igénye nélkül:

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W