Tökéletes konyhabútor titka

Szakértelem és profi gyártás

A konyha már régóta a lakás központi helye lett, mert tudjuk, hogy: Minden út a konyhába vezet.

Akár új házba, lakásba költözünk vagy a régi életterünket újítjuk fel, a konyhabútor fontos és nélkülözhetetlen egységet képez az otthonunkban.

  • Gondold el, az előző konyhabútorodat mennyi ideig használtad? Vagy a szüleid hány évtizeden keresztül használták a konyhabútorukat. Ugye sok-sok évről beszélünk?!

A jól megtervezett és felszerelt konyhabútor kiszolgál bennünket, a praktikus elrendezéssel és belső felszereltséggel kényelmet nyújt a mindennapi használat során.

Ezért nem érdemes közösségi oldalakon laikusokkal ötletbörzét tartani, mert nem lesz jó a végeredmény.

  • Az adott térbe tervezett konyhabútor a kapcsolódó teret is figyelembe veszi, hiszen így alkot egységet a lakás többi részével.

Konyhabútor tervezésnél természetesen figyelembe vesszük az elképzelésed. Sokan hoznak képeket Pinterestről, ami inkább a színeket és a formavilágot tükrözi , aztán hogy az adott alaprajzba ezek hogyan integrálhatók, az a tervezés során a pontos méretek kirajzolása után derül ki.

Nagyon fontos a személyes  találkozás a konyhatervezésnél, ez az első lépcső. Itt megismerjük egymást, megismerjük az elképzelésed, az alaprajzot és sok-sok kérdést teszünk fel, hogy el tudjuk kezdeni a konyhabútor tervezését.

  • Bemutatjuk a kiállított konyhabútorainkon a különböző konyhai elemeket, fiókokat, lehetőségeket, amiket lehet, hogy máshol még nem láttál. (megsúgom, van ilyen a bemutatótermünkben. )

Elmondjuk az anyagok közötti különbségeket, kiválaszthatod a színeket, munkalapokat, fogantyúkat. És hogy tökéletes konyhabútorok legyen, bemutatjuk a Blanco mosogató, csaptelep, beépített szelektív hulladékgyűjtő kínálatot és a beépíthető gépeket is megbeszéljük.

  • Külön előny Neked ha az Admiral Konyhastúdiót választod, hogy a konyhabútor beépítéssel együtt bekötjük a LED világítást, vizet és a gépeket, így nem kell külön szakembereket vadásznod, ahhoz hogy működő konyhád legyen.

tökéletes konyhabútor így már nemcsak álom lesz, hanem valóság, ahol élvezet lesz eltölteni a főzésre szánt időt. Sőt, még az is szeret majd főzni, aki eddig a kényelmetlenség miatt kivonta magát ebből az alkotó tevékenységből.

Időpontegyeztetésre hívd a 06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés: Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu