Szuper indukciós főzőlapok páraelszívóval az ELICA-tól

Az ELICA Európa legnagyobb páraelszívógyártója ismét újdonságokkal rukkolt elő a milánói kiállításon.

Írta: Karácsony Anikó

Sok vevő hiányolta a külső kezelőpaneles megoldást az indukciós főzőlapoknál, mert szokatlan volt az érintőszenzoros megoldás az indukciós főzőlapoknál. Ezt a hiányt pótolta az ELICA, a  már nálunk is elérhető ELICA Nikolatesla Unplugged páraelszívóval integrált indukciós főzőlap típussal.

Az elegáns megjelenés mellett a praktikusság, a kényelem, a nagy teljesítmény jellemzi a készüléket. Igazi nagycsaládos indukciós főzőlap, 90 cm széles kivitelben kapható. Kivezetéses és belső keringetéssel is rendelhető, a perem lehet fekete és inox. Teljesítmény igénye 7,4 kW, az elszívó 215 – 595 m3/h óra teljesítményű.

Vannak, akik szkeptikusak a főzőlapba integrált elszívókkal kapcsolatban, mert ugye a gőz felfelé száll. Megmondom őszintén, hogy évekkel ezelőtt, amikor még nagyon újdonság volt az indukciós főzőlapba integrált elszívó, nekem is voltak kétségeim. A megszokottól eltérő mindig kétségeket ébreszthet az emberben és addig ameddig nem tapasztalja meg az előnyöket és az esetleges hátrányokat bizonytalan annak a megfelelő működésében. Többször jártam már próbafőzésen, sütöttem, levest főztem és a kétségeim a párával együtt eltűntek.

Azt tudni kell, hogy minden neves márka csak akkor dobja piacra a termékeit, ha azok tökéletesek. Márpedig az ELICA Nikolatesla Unplugged tökéletes. Azoknál a lakásoknál, ahol már nem lehet a külső falra kivezetni az elszívást, kiváló lehetőség a belső keringetés, az aluminium és a kerámia szűrőkkel. Garantált a tökéletes elszívás.

Ha a kedves olvasó, mert remélem olvassátok a bejegyzéseimet 😊 , a főzés közben még egy félrebillentett fedőt is használ, tökéletes lesz a főzési élmény.

Felső kezelőpaneles indukciós főzőlap elszívó nélkül még a SMEG kínálatában elérhető ( érdeklődés esetén kérjük hívd az üzletünket a 061 270 9051 számon) .

  • Az ELICA több indukciós elszívós  főzőlapot tart a szortimentben, amik érintőszenzorral működnek és méretben is nagy a választék.

    Az ELICA Nikolatesla ONE típus 83 cm széles, kedvezőbb árfekvésű, mint az előző változat.  A legnépszerűbb család az ELICA Nikolatesla FIT, ami 60 cm , 72 cm és 83 cm széles méretben rendelhető. Kedvező ára miatt sokan választják ezt a típust.

    A páraelszívóval integrált indukciós főzőlapok a konyhabútor tervezésnél különösen gondos tervezést igényelnek, mert akár a kivezetésnél akár a lábazati szellőzésnél is figyelni kell a konyhabútor elem gyártási méretére, hogy minden alkatrész elférjen és gond nélkül beköthető legyen a készülék.

  • A kivezetésnél három opció, a belső keringetésnél 4 opció közül választhatunk, a konyhabútor és a lakás adottságaihoz mérten. Hiába a sok választási lehetőség, DE SOHA ne utólag, egy már beépített konyhánál találjuk ki a beépítésre kerülő főzőlap és elszívó típusát, a kivezetés módját.

    Ha zavar a fali páraelszívó, vagy nem szeretnéd a szigetnél sem látni a mennyezeti elszívót, bátran válaszd a főzőlappal egybeépített páraelszívós megoldást.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W