Szaladjunk előre – 2024 trendi Pantone színe- az egyedi bútorainknál

Színes konyhabútorok

Írta: Karácsony Anikó

2024 Pantone színe a Peach Futt 13-1023, mellyel kifinomult hangulatot viszünk az egyedileg gyártott bútorainkba. Miért ne lehetne ízléses, hangulatot egy konyhabútorösszeállítás, nappali vagy hálószobai, előszoba bútor. A konyhabútor és a beépített bútorok nagy felületeit megtörheted egy-egy becsempészett színnel. Ettől lesz igazán a Tiéd, ettől lesz egyedi és biztosan sok-sok évig örömmel fogod használni.

A hagyományos fehér, bézs és az évek óta divatos szürke árnyalatok már kicsit unalmasak?
Ismerjétek meg a Pantone 2024 évre választott lágy Peach Fuzz 13-1023 színét. Láttok itt olyan konyhabútort, ami csak ezzel a színnel lett tervezve. Az igazat megvallva ez nekem túl sok volt első látásra, sőt másodikra is. De ha jelzés értékűen tervezed egy-egy összeállításba akkor igazán kellemes az összhatása.
Tervezheted a konyhai nyitott polcokat ezzel a színnek egy fehér konyhabútorösszeállításban, vagy festheted a falakat ezzel a színnel, ahogy a képeken is látod.

2024 Pantone színe: Peach Fuzz 13-1023

Színes konyhabútorok és az év Pantone színe

A kereskedelemben 2024-ben biztosan rengeted kiegészítő kapható a Panton Peach Fuzz 13-1023 kóddal. Készülnek konyhai kisgépek, fűszertartók, tányérok, edények.

Mutatunk néhány képet ahol igaz, hogy nem a mostani őszibarack színnel terveztünk, de láthatjátok, hogy mennyire más a hangulata, ha viszünk egy kis színt az egyedi bútorainkba. A tervezéskor a látványterveken már látod a hangulatát, az összhatást. Akiknek idáig ilyen egyedi
színekkel tervezett bútorokat gyártottunk, a mai napig nem bánták meg a választásukat.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W