Páraelszívók a konyhában

Elica konyhai páraelszívók

Sokan ismeritek már az olasz ELICA konyhai páraelszívókat, de még mindig nem elegen. Az ELICA Európa legnagyobb páraelszívó gyártója. Komoly fejlesztésekkel és folyamatosan megújuló dizájnnal nemcsak a tervezők, de vevők tetszését is elnyerte.

páraelszívók teljesítményét korrekt adatokkal alátámasztó információk meggyőző érvek a vásárlás mellett.

Páraelszívó típusok:

FALI PÁRAELSZÍVÓK

A fali páraelszívók között is találunk klasszikus és a legmodernebb kivitelű megjelenéssel készülékeket.

ELICA – Adéle

Modern fekete elszívó-döntött elszívó Matt fekete vagy inox ( fekete üveggel) 60 és 90 cm széles méretben kapható fali kürtős páraelszívó.

Az érintőszenzoros vezérlés kényelmes, a 1×7 W LED csík jól megvilágítja a főzőfelületet.  Beépítés után kürtővel, a teljesítménye 325 – 770 m3/h

ELICA Plat

Pont, mint egy lapos TV-úgy néz ki ez a döntött elszívó. Fekete és fehér üveggel készül, 55 és 80 cm széles dizájn páraelszívó.

A longLife szűrő alaptartozék, de kérhetsz külön kürtőt is. Csendes működés, felnyitható előlap. 55 és 80 cm szélességben rendelhető fekete, vagy fehér üveggel.

Alul LED csík világítja be a főzőlap felületét.

A döntött elszívók előnye, hogy akár a főzőlaptól számolva 40-50 cm magasságban is elhelyezhetők, jó teljesítményűek, látványos dizájn elemei a modern konyháknak.

ELICA BIO – fali páraelszívó

Fehér és tölgy színekkel készülő konyhabútorokhoz a legjobb választás.

90 cm széles, matt fehér kürtő és natúr tölgy elszívótest. Állítható színhőmérsékletű LED világítás, Érintőgombos vezérlés. Az elszívón USB töltő és tablet, vagy telefontartó, ha a pl. a yuotube-ról főződ az ebédet.

ELICA HAUKU– fali páraelszívó

32 – 60 90 cm széles páraelszívócsalád, fekete, fehér vagy inox kivitelben rendelhető Az elszívó mélysége egyedülállóan állítható.

SZEKRÉNYBE ÉPÍTHETŐ PÁRAELSZÍVÓK

szekrénybe építhető páraelszívók között is több típus létezik. Mi, a konyhatervezésnél előtérbe helyezzük a síkba építhető páraelszívót, ami gyakorlatilag nem látszik, a felső elemek frontjaival síkban fut az elszívó is. Kényelmes használhatóság, nagy teljesítmény jellemzi ezeket a konyhai páraelszívókat is.

ELICA – BOX IN PLUS

60 / 90 / 120 cm-es szekrénybe építhető páraelszívó

ELICA – LANE

Szekrénybe építhető páraelszívó 52 és 72 cm széles méretben, fehér – matt fekete – inox kivitelben

ELICA – ELITE 26

Kapható még teleszkópos szekrénybe építhető páraelszívó, aminek az előlapja kihúzható, de ennél a típusnál érdemes az elszívós bútorelem magasságát csökkenteni.

KONYHAPULTBA, MUNKALAPBA SÜLLYESZETT PÁRAELSZÍVÓK

Elsősorban konyhai szigetbe szerelünk ilyen elszívókat, vagy olyan egységbe, ahol minimum 90 cm széles munkapult. Lehet így akár ablak elé tervezni a főzőlapot.

ELICA – GETAP

90 cm széles, pultba süllyesztett páraelszívó, wifi csatlakozással

ELICA – PANDORA

90 cm széles, pultba süllyesztett páraelszívó, wifi csatlakozással

FŐZŐLAPPAL KOMBINÁLT PÁRAELSZÍVÓ

A legmodernebb technológia, kényelmes használat, profi működés. Általában az indukciós főzőlap wifi kapcsolatban van a páraelszívóval , így a két készülék összhangban működik. A Nikolatesla indukcciós főzőlappal egybeépített páraelszívók a  modern konyhák ékei lehetnek a praktikus használat mellett.

ELICA – NICOLATESLA PRIME

 

ELICA – NICOLATESLA SWITCH

 

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés: Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu