Nyeremény Konyhatervezés

Bizonyára tudjátok, hogy létezik egy csoportunk a fészbukon. A csoport neve: Konyhabútor, amit megálmodtál. A napokban elértük a 10.000 főt a csoportban és hirtelen eszembe jutott, miért is ne ajándékozzuk meg az új tagunkat Renátát  egy díjmentes konyhabútor tervezéssel.  Renáta nagyon boldog volt… ez a év is jól kezdődött

Néhány nap alatt egyeztettünk időpontot a személyes megbeszélésre és Nyíregyházáról megérkezett a fiatal pár. Izgatottan, lelkesen egy friss alaprajzzal az új házról. A fiataloknak volt már elképzelésük az elrendezésről, amit végül eléggé átalakítottunk, ahogy kiderült, hogy Side by Side hűtőt és sok kamraszekrényt szeretnének.

A tervezésnél igazodni kellett a kész elektromos és vízkiálláshoz, de úgy érzem sikerült egy jól használható, szép konyhabútor összeállítást tervezni.

Az anyagok kiválasztásánál az Egger laminált és a fényes festett frontok mellett tettük le a voksot. Az egyeztetés alatt átbeszéltük a konyhába kerülő beépíthető gépeket.Üzletünk a konyhabútoraink mellett a Blanco, Elica, SMEG termékek bemutatóterme is, a megbeszélés alatt Renáta kiválasztotta a Blanco mosogatót, csapot, és a beépíthető szemetest.

Mára el is készültünk a látványtervekkel. Most mi várjuk izgatottan, hogy Renátáék mit szólnak az új konyhájukhoz.

Néhány kép az egyeztetésről és a konyhatervről.

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu