Ne a mosogatóhoz tervezd a konyhád!

A Konyhakiállítás után megdöbbenve tapasztaltam, hogy a konyhabútor tervezés még el sem kezdődött, de már jönnek az emberek megrendelni a Blanco mosogatót és csaptelepet. A bemutatótermünkben a mosogatók vásárlásakor az egyik kérdésünk, hogy milyen méretű a mosogatós elem a konyhabútor összeállításban, illetve milyen típusú munkalapba  fogják beépíteni a mosogatót.

Erre a kérdésre az alábbi válaszokat szoktuk kapni manapság:

  • Nem mindegy az Önnek?
  • Nem tudjuk, mert nincs megtervezve a konyhabútor!
  • Még nem tudjuk a munkalap színét!!

Mivel nem olyan fából faragtak bennünket, hogy egy ilyen fontos információ (hiány) mellett szó nélkül elmenjünk, elmagyarázzuk …. miért nem mindegy se a Vevőnek, se nekünk, hogy mekkora mosogatós elembe kerül a kiválasztott mosogató? Igyekszünk minden információt átadni, hogy a Megrendelőink jól dönthessenek.

Nem mindegy … mert pl. ha a konyhabútor tervben a mosogatós elem 45 cm széles, akkor ha a fene fenét eszik is, nem lehet beépíteni a 60 cm széles elembe való mosogatót, vagy a 1,5 medencés gyümölcsmosós típust.

Nem mindegy…mert, ha nincs megtervezve a konyhabútor összeállítás és pl. van már egy kész vízkiállás, akkor nem biztos, hogy az összeállításba elfér a kiválasztott mosogató típus. ld. fent.

Nem mindegy… (nem a munkalap színe) hanem a típusa pl. Corian, Technistone, Neolith stb. Mert az aláépíthető, vagy szintbeépíthető mosogató típusok kizárólag ezekbe az anyagokba építhetők be.

A kérdések a Ti biztonságotokat szolgálják, higgyétek el, nem magunkat szórakoztatjuk ezekkel és nem szigorúan bizalmas információkat akarunk megtudni.

Mert…. Ha nem jó méretű mosogatót választasz bosszankodni fogsz! Mert nem lesz kész időben a konyhabútorod! Mert vissza kell hoznod a rosszul választott mosogatót ( idő, energia, pénz, bosszúság). Mert a mosogató árából levonunk 26%-ot , hiszen tőlünk is levonja a beszállító, ha visszaküldjük a terméket. Meg kell rendelned a megfelelő méretű mosogatót de lehet, hogy az éppen nincs készleten és várnod kell 2 – 3 hetet mire megérkezik a megfelelő méretű, új mosogatód.

Ergo, lesz heteken keresztül egy befejezetlen konyhabútorod és egy használhatatlan konyhád.

Szóval! Érted és miattad kérdezünk! És ha együttműködünk, akkor legalább is minimalizáljuk a tévedést, a rossz döntést.

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu