Milyen anyagokból készülhet a konyhabútorom?

Nézzük meg, milyen anyagokból készülhet a konyhabútor

Az előző heti konyhatervezésnél megtudtuk, hogy miért érdemes megbíznunk tervezőt az új konyhánkhoz. Most megnézzük, hogy milyen anyagokból készülhet a konyhabútor. Az anyagok kiválasztása szintén összetett feladat, ezt a vevőegyeztetés alatt a megbeszélés folyamataként közösen választjuk a vevőinkkel.

Mi szükséges ahhoz, hogy összeálljon a konyhabútor műszaki tartalma:

Korpusz ( a bútor teste): A bútorok korpuszát kizárólag laminál bútorlapból készítjük. Készülhet fehér laminált bútorlapból ( sötétszínű frontoknál a fronttal azonos ABS élzárással ) vagy színes, vagy faerezetes bútorlapból, ahogy a megrendelő szeretné. Mi általában korpusznak az Egger ST9 jelölésű anyagot használjuk, mert a laminált bútorlapok is – a felülettől függően – eltérő árban mozognak.

Abban egyetérthetünk, hogy látványban a lényeget a frontok anyaga határozza meg.

Frontok anyaga: Laminált színes, vagy faerezett bútorlap ,Perfec Sense matt bútorlap ( korlátozott színválaszték!) Akrill vagy Durakryl ( nem karcolódik)  fényes vagy matt felület több színben elérhető Selyemfényű vagy matt festett felület, bármilyen színben elérhető Fafurnér – tölgy, dió, juhar, gesztenye, wenge, kőris és még rengeteg fafajtából elérhető anyag. Lehet normál rajzolattal, vagy kétszerkéselt . Említsük meg az egzóta furnérokat is, amik a mai napig ámulatba ejtenek, ha egyeztetnem kell és szóba kerülnek. Tömörfa frontok. Dió, bükk, tölgy, cseresznye, alma (kedvenc), körte, fenyő és sorolhatnám.

A festett, furnéros és a tömörfa fronttal készült konyhák a prémium kategóriába tartoznak, igazán különleges, elegáns megjelenést, hangulatot sugároznak egy otthonban.

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu

A bútot teste (korpusz)

Egger 38 mm vtg. munkalap

Corian munkalap és hátfal

Festett és furnéros konyhabútor