Miért hosszabb folyamat az egyedi konyhabútor tervezése és gyártása?

Az első találkozás - konyhatervezés

Mindig örömmel tölt el, amikor megkerestek bennünket az új konyhabútor/gardrób/előszoba tervezéssel mert tetszett, amit a bemutatóteremben vagy a referencia fotók között láttál.Az első találkozásunk alkalmával sok kérdésünk van az új konyháddal kapcsolatban. Neked is rengeteg ötlet, elképzelés motoszkál a fejedben. Amikor leülünk és átnézzük az alaprajzot, ahová be kell tervezni a konyhabútort, már tudjátok stílust és a színekről is van elképzelésetek. A legtöbben a Pinterestről mutattok konyhabútor összeállításokat. Valami hasonlót szeretnétek megvalósítani.

A mi dolgunk, hogy ezeket az ötleteket az adott méretre a legideálisabban megtervezzük. Az első találkozó itt a bemutatóteremben általában 2 – 3 óra időtartam. Itt minden részletet átbeszélünk. Sok konyhabútor elemet, fiókokat, sarokmegoldást, beépített gépeket, Blanco mosogatót, csapot és szelektív hulladékgyűjtőt is bemutatunk, amit kipróbálhatsz.

Konyhabútor – anyagválasztás

Átbeszéljük az anyagok jellemzőit, megmutatjuk a furnérozott, festett, akril és laminált felületeket. Segítünk színeket és munkalap anyagokat választani. A munkalapok széles választéka a normál 38 mm vastag dekorozott munkalaptól a technikai köveken keresztül ( Technistone, Silestone) a kerámia ( Dekton, Neolith) több anyagot felölel. Tényleg nehéz a választás főleg, hogy az árak minden felületnél nagyon eltérőek lehetnek.

A beszélgetésünk végére szépen összeáll a leendő konyhabútorod műszaki tartalma. És itt kezdetét veszi a tervezés. Van olyan munkánk, ahol egyszerre két /három variációt és tervezünk, de van ahol csak egy terv készül, mert a méretek miatt minimális a mozgásterünk.

Mikor készül el a konyhabútor látványterv

A látványtervet általában 3 – 5 nap alatt tudjuk megküldeni véleményezésre és ha leírod a további kérdéseid, azokat módosítjuk a terveken.

Amikor nincs több módosítás a konyhabútoron, akkor kezdjük tételesen kiírni az összeállítást, a felszereltséget a kiválasztott anyagok alapján. Ez az alapja az ajánlatkészítésnek.Mivel minden bútorunk ( konyhabútor, gardrób, előszoba, fürdőszoba) saját gyártású, nem egy hatalmas bútorgyár elemeiből tervezett, ezért az ajánlatkészítés is hosszabb időt igényel.Az elmúlt két évben sokat változtak az alapanyag elérhetőségek és az árak is szinte havonta módosulnak. Ezeket figyelembe véve az ajánlatkészítés kb. 2 hét.

Amikor megkapod az ajánlatot néhány nap eltelik annak átnézésével, a felmerülő kérdések tisztázásával és az esetleges módosítások miatt új ajánlat is készülhet. Most tartunk kb. a 4 – 5. hétnél az első találkozásunk óta.

Amikor elfogadtad az ajánlatunkat és a kivitelezés már olyan fázisban van, hogy fel lehet mérni a konyhabútor helyét, megtörténik a felmérés és a gyártási sorba kerül a Te konyhabútorod is. Amennyiben szükséges elkészítjük az elektromos és vízkiállások terveit is, konyhabútor megrendeléskor díjmentesen. A kiválasztott anyagoktól függően a gyártási idő 5 – 14 között mozog, de ezekről már az első megbeszélésen tájékoztatunk. Ha már tudod mikor szeretnél költözni, érdemes előtte jó pár hónappal elkezdeni a konyhabútortervezést, megrendelést.

Ebben a folyamatban leszünk együttműködő partnerek, ha az Admiral Studiót választod.

Időpontegyeztetésre hívd a 06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu