Vízszintes vonalvezetésű modern konyhaszekrény két szinben, felfelé nyíló Bum vasalatos felsőszekrénnyel

Miért fontos a profi konyhabútor egyeztetés?

Konyhabútor egyeztetés – ez legyen a 2. lépés, ha konyhabútort szeretnél...

Új lakásba költözöl vagy építkezel? A konyhabútor az egyik legfontosabb bútora lesz az új otthonodnak.

konyha már régóta nem csak a főzés helyszíne egy lakásban. Az amerikaikonyhás lakások/házak a nappalival, étkezővel komplett teret alkotnak. És ezt a teret érdemes megfontoltan, egymással összhangban megtervezni. A konyhában van a család „főhadiszállása”. A főzés alatt itt játszanak a gyerekek, a pároddal itt tudsz a nap eseményeiről beszélgetni.

konyhabútortervezés ( tudom sokaknak egyszerűnek tűnik) de hidd el, nem csak dobozok egymásmellé rajzolásáról szól.

Sok házilag megtervezett konyhával érkeztek már hozzánk a megrendelők és az esetek többségében sikerült az alapgondolathoz képest és sokkal praktikusabb és sokkal szebb konyhabútor összeállítást terveznünk.

A személyes egyeztetés azért is fontos, mert hiába nézel fotókat a klf. oldalakon, ha meglátod élőben az adott anyagot nem biztos, hogy elnyeri a tetszésed.

A méretezésnél vannak ergonómiai szabályok, amiket a bemutatótermünkben ( 1013 Budapest, Attila út 37) kiállított bútorokon be tudunk mutatni és ki is próbálhatod a kényelmes használatot.

Szigetes konyhabútor terv – Admirál Studio

Laminált konyhabútor toronyelemmel, felfelé nyíló, Blum vasalatos szekrénnyel

A közel 25 éves szakmai tapasztalat alatt egy olyan általunk gyártott konyhabútor volt, amihez nem adom a nevem sem a tervezéshez, sem az anyagválasztáshoz. Itt nem sikerült meggyőzni a Megrendelőt, hogy van az általa elképzelt összeállítás helyett sokkal jobb megoldás és anyagválasztás is.

konyhabútor egyeztetés általában 2 órát vesz igénybe és érintjük a konyha minden szegletét, beleértve a beépíthető konyhagépeket, a mosogatót, csapot, szemetes, pultvilágítást. A megbeszélés végére összeáll a leendő konyhabútorod műszaki tartalma és 1 – 2 napon belül megküldjük a látványterveket is. Ha bármit szeretnél ezalapján módosítani a konyhabútor összeállításon, vagy az anyagokon, akkor módosítjuk a terveket és ezek alapján készítjük el az ajánlatot az adott műszaki tartalomra, ami majd a szerződés melléklete lesz.

Így nem veszel zsákbamacskát, minden ellenőrizhető, számon kérhető.

Várjuk személyes látogatásod a bemutatótermünkben, vagy a hívásod az időpont miatt, a Konyhatervezésről pedig itt találsz részleteket.

Konyhabútortervezés: Admiral Studio – Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/