Konyhai fogantyúk – melyiket válasszam?

Segítség a fogantyú választáshoz

A konyhabútor egyeztetésen a korpusz szín és a frontok anyagának és színének kiválasztása után egyeztetjük a frontokra kerülő fogantyúkat és a praktikus konyhai belső vasalatokat.

Fogantyúk a konyhában

konyhai fogantyúk nagyban meghatározhatják a konyhánk hangulatát. Az Admiral Stúdióban tervezett és gyártott konyháink legnépszerűbb fogantyúit szeretném bemutatni. A fogantyúkat élőben meg lehet nézni a Budapest, I. Attila út 37. szám alatti Admiral Konyhastudioban. A konyhabútor egyeztetésnél bemutatjuk a kiállított fogantyúkat és az aktuális fogantyú katalógust is átnézzük.

Gola profil – fogantyú nélküli nyitási megoldás.Szálcsiszolt vagy alu kivitelben. Kényelmes benyúlás a front mögé, kényelmesen kihúzható fiókok és nyitható ajtók. Kapható vízszintes (alsó elemekhez) és függőleges kivitelben ( magas elemekhez) Konyhatervezésnél a méretezésre figyelni kell.

 

Élbeültett fogantyúk – javasoljuk a szálcsiszolt anyagból készültet, könnyen tisztítható. Az élbeültetett fogantyúk elegáns látványt, kényelmes használatot nyújtanak.

 

Bemart fogantyúk – látványban letisztult, nagyon elegáns. Mi inkább nappali/hálószobai bútorainkhoz ajánljuk, mert a nehezebb, megpakolt fiókot, a hűtőt nehéz kinyitni ezzel a fogantyú megoldással. Hosszú, festett körömhöz nem ajánljuk.

 

Normál fogantyúk – előnye, hogy különböző méretekben rendelhető, króm, mattkróm, szálcsiszolt, matt fekete, golden rose, króm

Gola profil felső fióknál és tip-on fióknyítás alsó fióknál

Élbe ültetett foganytú fiókon, szálcsiszolt

Tölgyfurnéros bemart fogantyú

45 fokos bemart fogantyú, festett fronton

Eldöntheted hogy vízszintesen, vagy függőlegesen szeretnéd felszereltetni a frontokra a fogantyút. Mi a konyháinknál vízszintesen javasoljuk az elhelyezést a letisztult látvány miatt. Azt, hogy jobbra vagy balra nyílik az ajtó, simán meg lehet szokni használat közben. Tapasztalat!

Push-open / Tip-on – nyomásra nyíló ajtók és fiókok , fogantyú nélküli megoldás . Van, aki idegenkedik ettől a megoldástól, mert állandóan takarítani kell a frontot. ha jó minőségű a front anyaga, ez nem jelent problémát, kivéve persze, ha a vasírthús kézzel keverése közben nyitogatom a fiókot, vagy az ajtót. Főleg a széles fiókhoz én nem ajánlom, mert egy megpakolt fióknak súlya van.

Az elektromosan nyíló kamra és felső elemekről most nem beszélünk. Kevesen kérik mert nagyon költséges szerkezet, viszont a felső felnyíló elemekhez kiváló lehetőség.

A konyhabútor egyeztetéskor, amikor a frontok anyagát, színét (pl.: festett front) kiválasztottuk érdemes a kiválasztott fogantyút a frontra helyezni, hogy el tudjuk képzelni a kész konyhánkat látványban.

Klasszikus, rusztikus fogantyúk

 Modern fogantyúk

Frontba mart fogantyú

Blum Tip-on nyitás felső szekrényen

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu