U alakú, szigetes konyha látványterv – Admirál Studio

Konyhabútor tervezéstől a kész konyabútorig

MIt kell tudnod?

Mennyi idő alatt lesz kész konyhabútorod?

Mi nem tőled várjuk a kész konyhatervet, ne dolgozz helyettünk. Amit azonban mindenképpen tervezz meg, az az idő. Ha már tudod hogy szeretnél egy új konyhabútort

  • mert építkezel
  • mert lakást vettél
  • mert felújítasz

reális időt határozz meg, hogy mikorra szeretnél beköltözni. A költözéshez, még a konyhabútor előtt milyen egyéb munkákat kell elvégezni, van-e már szakembered, neki mikorra van szabad kapacitása. Készíts egy ütemtervet a várható munkák kezdésére, idejére és várható befejezésére.

Konyhabútor tervezés és a várható beszerelés idejének meghatározásában segítünk neked ebben a bejegyzésben.

Mennyi idő alatt lesz kész konyhabútorod?

Konyhabútor tervezés

Már tudod hogy kell egy új konyhabútor. Néztél sok konyhabútor fotót az instán, pinteresten. Ezeket mentsd le, mert ezek az inspirációk jó kiindulási alapok a konyhabútor tervezéshez. Amikor már nálunk vagy az Admiral Stúdióban , kezdetét veszi egy közös munka, amikor egy személyes egyeztetésen kompletten „összerakjuk” a konyhabútorod, ami alapján néhány nap múlva kézhez kapod az első látványtervet. Kiválasztjuk a konyhabútor összes alkotóelemét: anyagok, színek, munkalap, fogantyúk, gépek, Blanco mosogató, csap stb.

A konyhabútor látványtervet az első találkozástól számítva kb. 2-4 nap alatt megküldjük emailben.

Most rajtad a sor, hogy véleményezd a látványtervet, ami a személyes megbeszélés alapján készült. ( Általában a vevőink 4 – 8 nap alatt véleményezik a terveket. Ilyenkor megmutatják a szülőknek, gyerekeknek, barátoknak. Mindenki javasol valamit, ami kicsit általában elbizonytalanítja az igazi konyhatulajdonost , de nincs ezzel baj.

Megkapjuk a módosításra a kéréseket, amit 2-3 nap alatt újra küldünk. Ha kell, akkor tovább módosítunk, de ne feledd, telnek a napok – most már elmúlt legalább 2 hét.

látványtervet elfogadtad, jöhet az ajánlatkészítés. Mivel több munkát egyeztetünk párhuzamosan, az ajánlatkészítési idő kb.2 hét. Hopp elszaladt 1 hónap! Ha nem okoztunk meglepetést az ajánlattal és elfogadtad 2-3 nap alatt tudsz szerződni, de előtte még megyünk felmérni, újabb 2-3 nap.

A felmérés után tervellenőrzés – stimmel-e minden, amit papíron megrajzoltunk ( a papír mindent elbír) vagy módosítani kell méreteket a felmérés alapján- ez is 1-2 nap. Ezek után megy gyártásba a megtervezett, megrendelt konyhabútor, indul az alapanyagrendelés, gépek, mosogató stb. megrendelése. Így lesz a gyártási idő, a kiválasztott alapanyagtól függően 8-12 hét.

Miért ennyi idő a konyhabútorgyártás?

Sajnos a járvány és alapanyaghiány miatt néhány alapanyag, vasalat, a megszokott 1-2 hetes szállítási idő többszöröse. A gépeknél szintén ez a helyzet. Visszatérve a kiindulási ponthoz: mennyi idő az első találkozótól számítva a konyhabútor átadása?

Röviden: kb. 4 hónap – A mottónk: Egy csipetnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető! 

Egyszóval számolj ezzel a 4 hónappal ha profi, jó minőségű konyhabútort szeretnél, ami hosszútávon ( általában 15-20 évente cserélnek az emberek konyhabútort) is jól működik és szereted használni, mert megkönnyíti az életed a konyhában.

Modern, egyedi  konyhabútor Budapest

Élbe ültetett foganytú fiókon, szálcsiszolt

Egyedi tervezésű, hangulatos konyhabútor

Időpontegyeztetésre hívd a 06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés: Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu