Konyhabútor lakóparkba - konyhatervezés

Egyedi igényekhez igazodó konyhabútorgyártás lakóparkokban

Egyre több lakópark épül Budapest XIII. kerületében, ahol egyszerre akár 150 – 200 lakás is eladásra kerül. A mostani fejlesztéseknél a kivitelezés közben nem nagyon lehet bejárni az épületet, ezért nagyon fontos, hogy a leendő konyhabútorunk tervezését időben elkezdjük.

konyhatervezésnél ebben az esetben az elektromos és vízkiállások már adott helyre kerültek és ezek áthelyezésére már nincs lehetőség, vagy nagyon költséges lenne. Ezért a lakóparki lakásoknál minden esetben az alaprajzon jelölt kiállásokhoz kell terveznünk a konyhabútorunkat.

Sajnos ilyenkor a konyhabútor tervezésnél várhatóan több kompromisszumot is meg kell kötnünk és valószínű, hogy a Pinteresten talált álom konyhánk nem teljesen úgy valósul meg, ahogy azt elképzeltük a letöltött képek alapján.

De nem szabad keseregni ezen, mert egy jó tervezéssel a lehető legjobb és praktikus konyhabútort tervezzük meg az Admiral Studioban.

Ha még jóval a birtokbaadás időpontja előtt érkezel hozzánk és legalább egyszer fel tudunk mérni a lakásban, akkor még a beköltözés előtt elkészülhet az új konyhabútorod és nem kell lapraszerelt, gyengébb minőségű konyhabútorral megalkudnod.

Egy konyhabútort legalább 15 – 20 évig használsz, ezért nagyon fontos szempont, hogy az összeállítás praktikus és szép is legyen, hiszen a lakóparkokban az amerikaikonyha az alapkialakítás.

Általában egyenes, – L  és U alakú konyhabútor kialakításokra van lehetőség, betervezve a népszerű szigetet is a konyhabútor mellé, ahol akár az étkezés is megoldható.

Két egyforma konyhabútor összeállítást még nem terveztünk és gyártottunk, mert minden lakás a tulajdonosa által egyedi kérésekkel, színekkel, anyagokból készül.

A mottónk változatlan: „Egy grammnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető!”

Bemutatok néhány konyhabútorösszeállítást a közelmúltban elkészült lakóparki lakásainkból a XIII. és a XI. kerületekben.

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés: Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu