KOnyhabútor árak - konyhabútor árajánlat

Hogyan, miből áll össze és mit tartalmaz?

Minden háztartást súlyt az infláció, viszont, ha új lakásba költözöl konyhabútorra, konyhagépekre, mosogatóra szükséged lesz.

Konyhabútort az ember minimun 15 – 20 évre vásárol, kivéve ha az élet úgy alakítja hogy néhány éven belül újból költözik, mondjuk egy nagyobb házba. Ha hosszútávra gondolkodunk, érdemes a jó minőségben gondolkodni.

Ebben igyekszünk segíteni az hozzánk forduló érdeklődőinknek. A személyes egyeztetéskor bemutatjuk az anyagtípusokat, megmutatjuk az anyagok közötti különbséget. Kitérünk a belső felszereltségre, vasalatokra, kivetőpántokra.

A Vevőink részére már az egyeztetésnél javasoljuk, hogy legalább két anyagtípusból válasszanak.

Számtalan bútorfront és munkapult áll rendelkezésre

A különféle vasalatok különféle nyitási módokat biztosítanak

Változatos alternatívák a belső részek kialakításhoz

A konyhabútor ajánlatot két változatban küldjük el, ahol látni lehet majd az árak közötti különbséget és mind a két ajánlatnál a részletes műszaki tartalmat.

Az alternatív javaslataink idáig minden megrendelőnknél pozitív érzést keltettek, hiszen ezzel megkönnyítjük a döntést is. És a kedvezőbb árukonyhabútor nem jelenti a gyengébb minőséget.

A konyhabútor egyeztetésre érdemes rászánni azt a 2 órát, ami ismerkedés is egyben, azontúl hogy részleteiben bemutatjuk a leendő konyhabútorod.

Az emailen elküldött látványterveknél is két ajánlatot adunk, de ebben az esetben nem alakul ki a kölcsönös bizalom, szimpátia – ami a közös munka alapja szokott lenni.

Általában aki emailen kér ajánlatot nem lesz a megrendelőnk sajnos, hiszen egy laikus számára nem minden esetben értelmezhető műszaki tartalmakat nem tudja érdemben összehasonlítani.

Konyhabútor ajánlatnál is igaz a mondás : almát az almával, körtét a körtével lehet összehasonlítani.

Konyhaterv – Admirál Studio

Elica mennyezeti elszívó – Admirál Studio

Konyhabútortervezés: Admiral Studio – 1013 Budapest, Attila út 37.
Telefon: 06 1 270 9051

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

Egydi sárga festett konyhabútor, azonos színű munkapulttal

Selyemfényű, fehér modern konyha Dekton munkapulttal és hátlappal

Felfelé nyíló Blum vasalat