Klasszikus konyhabútor a Balatonfelvidéken

Igazi romantikus konyhabútor egyedi igéényre szabva

Írta: Karácsony Anikó

Romantikus környezetben, a Balatonfelvidéken készült ez a hangulatos klasszikus, fehér, festett keretes konyhánk. Élmény volt a bemutatóteremben a tervezés és az egyeztetés is a tulajdonosokkal. Tudták, hogy mit szeretnének látni és elfogadták az ésszerű javaslatainkat, aminek a végeredménye lett a praktikus, szép konyhabútor.

Mivel a konyhabútor tervezésre időben, még a kivitelezés kezdeti fázisában elkezdhettük, minden elektromos és gépészeti kiállás a megtervezett konyhabútor összeállítás alapján készült el. 

Így megkímélték magukat a felesleges kiadásoktól, mert nem kellett semmi kiállást áthelyeztetni.

Minden konyhabútor tervünkhöz megadjuk a kiállások pontos helyzetét, ami a házban dolgozó egyéb szakmáknak is nagy segítség.

A munkalap egyedileg készült, 6 cm vastag tölgy dekoros anyagból készült , ami befut az ablakpárkányba is. A konyhabútor szerelés után került fel a nagyméretű falburkolat, ami az ügyes burkolónak köszönhetően milliméter pontosan illeszkedett.

A klasszikus hangulathoz a Blanco Panor, fehér kerámia mosogatót választottuk, ami alatt kényelmesen elfért a Blanco Select 60/2 beépíthető, kihúzható szemetes.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W