Kánikula van – ilyenkor még fontosabb egy jó hűtő

Beépíthető és szabadon álló – mindegy melyiket választod, a lényeg, hogy jó minőségű legyen, sok értékes funkcióval

Írta: Karácsony Anikó

Ebben a blogbejegyzésben a beépíthető hűtőkről szeretnék bővebb információval szolgálni. A konyhabútortervezésnél a fontos kérdés a hűtő. A beépített hűtők esetében is van már több választási lehetőség a szélességet illetően és a hűtők szélessége befolyásolja az adott falszakaszra tervezhető további konyhabútorelemek méretezését.

Ebben a hőségben értékelem igazán, hogy minőségi hűtőt vásároltam saját részre és nem csak a vevőinknek ajánljuk a garantáltan megbízható hűtőket.

Legyen szó beépített hűtőről vagy  szabadonálló hűtőről a hűtőknél is sok tulajdonságra, információra van szükség, hogy jól válassz. Tudom hogy ár is lényeges ( hogyne lenne az) de inkább fizess többet és dobj ki kevesebb ételt, mert hosszútávon ez a jó megoldás.

Beépíthető hűtők 60 cm és 75 cm méretben

A beépíthető hűtők űrtartalma kisebb, hiszen egy „dobozba” kerül beépítésre aminek a külmérete általában 60 cm. De a fejlesztések nem kerülték meg ezt a problémát és a gyártók kínálatában egyre több XXL méretű beépíthető hűtőt találunk. 

Választhatunk akár 75 cm széles beépíthető hűtőt is, amiben igazán sok hely van, jól pakolható és tökéletesen illeszkedik a konyhabútorhoz. A beépíthető hűtők a konyhabútorlábazaton állnak, így nem kell kihúzni azokat a takarításnál, hiszen nem kerül sem a két oldalához, sem alá a por, morzsa, leeső hagymahéj. 

Az Admiral Studioban a konyhabútortervezésnél az alábbi beépíthető hűtőmárkákat javasoljuk. Ezekben a márkákban nem csalódtunk, elégedettek a vevőink és ez jó visszajelzés.

Neff beépíthető kombinált hűtőszekrény
Liebherr beépíthető hűtőszekrény

NEFF beépíthető XXL méretű 71 cm széles hűtők

A NEFF XL és XXL beépíthető kombinált hűtők nagy belső térrel rendelkeznek, jól pakolhatók az állítható magasságú polcoknak köszönhetően. Energiatakarékos, nyaralás üzemmód, szuper fokozat a fagyasztónál, Home Connect funció – például váratlan áramszünet esetén a készülék üzenetet küld a telefonodra. Bátran válaszd a NEFF KB7962FE0 típust. Igényes belső kialakítás, belső LED világítás.

BOSCH KBN96ADD0 XXL méretű 71 cm széles beépíthető

A tágas VitaFresh XXL  < 0°C >  rendszer   ideális tárolási feltételeket kínál ételei számára. A hőmérsékletet alacsonyabb fokon tartja a hús és hal esetén, a hűtésvezérelt fiók pedig valóban frissen tartja a zöldséget és a gyümölcsöt. 

Nálam a zöldség és a gyümölcs 2-3 hétig friss marad. Miért jó ez nekem? Nem szaladgálok naponta, kétnaponta a zöldségeshez. Mindig tudok mihez nyúlni, bármilyen könnyű zöldséges vacsorának valót talál ki család. 

A friss gyümölcs pedig alap ilyenkor nyáron, de ezzel sincs gond, mert a hűtésvezérelt fiókban a gyümölcs is friss marad.

Liebherr beépíthető ECDN 9471 Bio Fresh NoFrost - vagy a kétajtós ECBN 9673 Bio Fresh No Fros

Extracsendes működés  A DuoCooling technológia két teljesen különálló hűtőkörrel megakadályozza a hűtő- és fagyasztórekesz közötti légcserét. A hűtőtérben lévő élelmiszerek így védve vannak a fagyasztótérből érkező száraz levegőtől. 

Ezenkívül nincs kölcsönös szagátvitel, és az élelmiszer megőrzi saját aromáját. Ráadásul nincs légcsere a hűtő- és a fagyasztórekesz között. Az élelmiszerek közötti szagátvitel és a kiszáradás így megelőzhető.

A No Frost rendszerű beépíthető hűtőknél már nem kell foglalkoznod a leolvasztással, a a készülék nem jegesedik el, még a fagyasztórekesz sem. Emlékszel milye macerás volt nyáron a nagy melegben kipakolni az egész hűtőszekrényt, mert jeges volt a mélyhűtő és deres volt a normál hűtőtér is? 

Ilyenkor sokkal többet fogyasztott a hűtőnk, állandóan próbált hűteni, de a jegesedés miatt ez nem működött. Ki kellett pakolni mindent a hűtőből a leolvasztáshoz, gondoskodni kellett a fagyasztott élelmiszerek hűtéséről, de rossz esetben ha kiolvadtak, ezek mentek a szemétbe.

Beépíthető 60 cm széles ajánlott NEFF, BOSCH típusok

Az új konyhákhoz javasoljuk a konyhatervezésnél a beépíthető hűtőket az egységes megjelenés miatt és mivel már lényegesen több méretből lehet választani, mindenki megtalálhatja a megfelelő méretű beépíthető hűtőt.

A beépíthető 60 cm széles hűtők konyhatervezési szempontból standard méretűek, egyedül a magassági méreteket kell figyelni a konyhabútortervezésnél, illetve a gyártásnál a zsanérok típusára. Ez főleg akkor fontos, ha esetleg meglévő szekrénybe kell az új hűtőt beépíteni.

NEFF KI7962 FD0 beépíthető hűtő

NEFF KI7863DD0 beépíthető hűtő

 • 193,5 cm magas – emiatt több tárolóhely kapacitással rendelkezik.
 • NoFrost  – nem kell leolvasztani a készüléket, nincs jegesedés
 • Eco Air Flow rendszer egyenletesen oszlatja el a levegőt.
 • Frissentartó fiókok – 2 – 3 hétig is friss marad a zöldség és a gyümölcs.
 • 177,2 cm magas
 • NoFrost  – nem kell leolvasztani a készüléket, nincs jegesedés
 • Soft Close technológiánk lapos zsanérokat alkalmaz, ezzel biztosítja az ajtó halk csukódását, nincs többé ajtócsapkodás 😊 legalább is a hűtőajtón

BOSCH KBN96NSE0 beépíthető hűtő Seria2

BOSCH KIS87AFE0 Beépíthető hűtő Serie6

 • VitaFresh XXL: extra nagy, hűtésvezérelt  fiókkal a zöldségeknek és gyümölcsöknek.
 • Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik.
 • Biztonsági üvegpolcok: Az értékes ételek biztonságos tárolása a különösen stabil, törésálló üvegpolcoknak köszönhetően.
 • 2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.
 • Ajtópolcok extra hellyel: extra hosszú és mély tárolók.
 • VitaFresh XXL: a vitaminokban gazdag gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig frissek maradnak a klímaszabályozott fiókban.
 • LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.
 • VarioZone: nagyobb rugalmasság a kivehető üvegpolcoknak és fiókoknak köszönhetően a fagyasztótérben.
 • BigBox fagyasztófiók: fagyasztó dobozok egymásra pakolásához vagy nagyméretű fagyasztott árukhoz.
 • EasyAccess Shelf: a kihúzható üvegpolc jobb hozzáférést biztosít a hűtőszekrény tartalmához.

Készülj fel a konyhatervezésre és kezd a hűtőnél. Gondold át milyen méretű beépíthető hűtőre van szükséged. Szükség van-e 3 fagyasztófiókra, vagy elég csak 2 fiók a fagyasztóhoz. Milyen magas vagy? Ha alacsony vagy, nem tudod kényelmesen használni például a 200 cm magas hűtő felső polcát, ilyenkor felesleges ilyen magas hűtőt választani. Viszont ha magas vagy, kényelmesen hozzáférsz a legfelsőpolchoz is.

A hűtőkkel kapcsolatos információk és készlet miatt érdeklődj a 0612709051 számon, vagy keresd fel az üzletünket.

Legközelebb a szabadonálló hűtőkről írunk, ahol megmutatjuk a csodaszép SMEG retró hűtőinket is, a modern kivitelű dizájn fekete, fényes fehér hűtők mellett.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W