U alakú, szigetes konyha látványterv – Admirál Studio

Hogy készül a konyhabútorod- tervezéstől a megvalósulásig

Egy csipetnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető!

Mit kell tenned Neked, és mit csinálunk mi, hogy szuper konyhád legyen!

Amikor elkezdjük a konyhabútor egyeztetést, legalább 2 órát beszélgetünk az elképzeléseidről, átnézzük az alaprajzot és kiválasztod az anyagokat, színeket, munkalapot, mosogatót, csapot és a gépeket. A rögzített információk alapján elkészítjük a látványtervet és elküldjük, hogy nyugodtan át tudd nézni. Ha valamit módosítani kel a konyhabútor összeállításon, azt elkészítjük. Ez igaz a gardróbokra, fürdőszobai bútorokra is.

Ha már elfogadtad a konyhabútorösszeállítást (még nincs semmi kötelezettséged) elkészítjük a megbeszélt műszaki tartalomra vonatkozó ajánlatot a megtervezett konyhára.

Ha a konyhabútorárajánlat is elfogadásra kerül, újból találkozunk és a szerződéskötéssel egyidőben rögzítünk minden részletet. Polcok pozícióját, ajtók nyitási irányát stb.Azért beszéljük és rögzítjük ezeket, hogy a gyártási rajzokhoz már ne kelljen többször hozzányúlni.

A gyártásban az autocad-es rajzokat a kollégák folyamatosan készítik és nem tudnak azonnal visszanyúlni egy már elkészült/elfogadott gyártási tervhez. A gyártási rajzon történő módosítások időigényesek, ezzel csúszik a gyártásindítás, anyagrendelés, emiatt a szerződött határidő is. Amit viszont se Te, se mi nem szeretnénk. Egy vonal áthúzása sem egy perc.

Ha többször visszanyúlunk egy már elfogadott rajzhoz és műszaki tartalomhoz, egyre nagyobb a tévedés lehetősége, főleg, ha emailben/telefonon jönnek a módosítási kérések. A sok feljegyzést összenézni plusz idő és energia, a telefonon leadott módosítások félreérthetők.

Inkább kérdezz többször, minthogy ne legyen tökéletes a végeredmény, ne kelljen azt mondanod:

„Láttam a rajzot, de én nem erre gondoltam”. Ilyenkor csak állunk és nézzük egymást és csodálkozunk. Te azért, mert nem erre gondoltál, mi meg azért, mert az elfogadott ( aláírt) gyártási rajz és műszaki tartalom alapján készültek a bútoraid, amit többször átbeszéltük.Szerencsére ilyen ritkán fordul elő, de ne Te legyél az, akinél megtörténik.

Konyhabútorok mellett vállaljuk komplett lakások, családiházak egyedi bútorozását is. Egyedi gardrób, hálószobai gardrób, előszoba, fürdőszoba és gyerekszobák bútorozása is látható a megvalósult munkáink között.

Konyhastúdiónkban több kiállított konyhabútort is megnézhetsz. Ezeken a kiállított konyhabútorokon mutatjuk be az egyeztetés alatt a lehetséges megoldásokat, fiókokat, kamravasalatokat, sarokmegoldásokat.

Egyedi tervezésű és gyártású pajta ajtó modern enteriőrben

Egyedi tervezésű és gyártású magasfényű fehér, ‘U’ alakú félszigetes modern konyha

Egyedi tervezésű és gyártású matt szürke modern konyha

Konyhabútortervezés: Admiral Studio – Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/