Heni nagyon csalódott!

Ne képzeld el, hogy az a konyhabútor, abban a stúdióban rendelve drága, ameddig nincs a kezedben a részletes műszaki tartalommal elkészült árajánlat.Itt egy élő példa!

Heni a facebookon talált az Admiral Stúdióra és lelkes „rajongója” volt minden bemutatott, elkészült konyhabútorunknak. 2016. márciusban vette fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődő, izgatott és lelkes volt. Egy komplett lakásfelújítás előtt állt, ha jól emlékszem és ebben a projektben jelentős tétel volt a konyhabútor, amit
szeretett volna tökéletesre gyártatni.

Egy év múlva 2017 tavaszán jöttek el a bemutatóterembe (1135 Budapest, Szegedi út 31.) Győrből, hogy szétnézzenek és beszélgessünk a konyhákról, úgy általában.

A bemutatóteremben látott bútorok tetszettek és úgy váltunk el, hogy időben kérnek ajánlatot, mielőtt belevágnak a felújításba.

Én kicsit meg is feledkeztem róluk ( bocsánat Heni!) , de a fészbukon minden új konyhánk kapott egy hozzászólást és egy lájkot Henitől, ezért úgy gondoltam, ha eljön az idő, érkezik a megkeresés is konkrét ajánlatra.

A napokban ez az üzenet érkezett Henitől!

Elolvastam és szívből sajnálom, hogy így járt az … okosban megoldjuk asztalossal.

„Sziasztok, tudom szabin vagytok és nagyon jó pihenést, igazából semmi sürgős, csak nyammogok a nyomoromon. Erős volt a gyanúm, hogy pénzileg nem fogtok beleférni a költségvetésünkbe, hát ismerős asztalos megajánlkozott, hogy majd ő okosba, olcsóbban, akrilból, fsza konyhát….aha, 250000 ft előleggel itt hagyott egy félig kész konyhával, ígérgetett 3 hétig aztán fel sem vette többet a telefont, most meg kell vennem 1 szekrény miatt egy egész akril lapot, amiben még a polcok is abból lesznek, hogy ne menjen az anyag pocsékba. A minőségről nem akarok beszélni, a munkalap már karcos, persze én vagyok a hülye, minek kellett abból is a magas fényű???, a felső szekrény egyik oldala 2 mmel eltér az ajtónál, alig észrevehető, a kihúzható fémes polcos elem akad, a felfüggesztése a felső szekrénynek meg van csavarodva, nem tudom tart e egyáltalán, iporkával támaszkodik a hűtőn, most a férjem nagybátyja fejezi be és csinálja meg az előszoba szekrényt is.

Nagyon sajnálom, hogy nem kértem tőletek árajánlatot, de biztos macera lett volna Győrbe jönnötök. Szóval köszönök mindent, kálváriánk még tart, ha esetleg Győrben jártok egy kávéra szívesen látlak Titeket, csak egy szakvéleményre, meg egy kis vigasztalásra….Köszönöm, hogy elolvastátok, jó nyaralást! Admiral Konyhastúdió

Jaj Heni! De nagyon sajnálom! Kár, hogy nem kértél ajánlatot tőlünk. Az ország bármelyik pontján szerelünk.

Köszönöm, jó volt Nálatok!”

Sajnálom, hogy annyi év izgalmas álmodozása, tervezgetése most romokban hever és Heni csalódott, és a kemény munkával megkeresett pénze után futhat egy megbízhatatlan Mekk Elek miatt.

Heni úgy gondolta, hogy drága ajánlatot fog kapni az álmai konyhájára. Sajnos ezt már nem tudjuk meg, de ígérem, ha Győrben járunk, megkeressük Henit és megvigasztaljuk kicsit.

Henriette Éva Varga hozzájárult, hogy az üzenetét megosszam, hátha tanulságként szolgál a története másoknak.

Ilyen konyhája is lehetett volna Heninek!

Időpontegyeztetésre hívd a
06 1 270 9051 számunkat.

Előtte gyere el az Admiral Studio bemutatótermébe és nézd meg élőben a munkáinkat, a kiállított konyhabútorokat, a Bosch és NEFF gépeket, a Blanco mosogatókat, csapokat és beépíthető szemeteseket. 


Konyhabútortervezés:
Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 –
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu
 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu