Egyedi konyhaálom – Új színek a konyhában

az egyedi konyhabútor elképesztő színlehetőségei

Írta: Karácsony Anikó

A napokban mutatta be a Jaf-Holz Ungarn Kft. a FALCO 2024, az EGGER Decoratív Collection 24+ , Kronospan és a CLEAF katalógusát a tervezők és gyártók részére. Azonnal lecsaptunk az új katalógusra, amiben fantasztikus új UNI színeket, famintás bútorlapokat, új struktúrákat és új munkalap kollekciót mutat be a gyártó.

Az előző évek színeiből a népszerűek azért megmaradtak a kínálatban, de az új színekkel elindult a tervezői fantáziánk. Azt tervezzük, hogy készítünk néhány elméleti egyedi konyhabútor összeállítást, hogy lássátok milyen klassz konyhabútorokat, nappalibútorokat varázsolhatunk az új otthonaitokba.

Amikor érkeznek az új színek és az új felületek, szinte szárnyakat kapunk a tervezéskor. Az új Perfect Sense matt és Feel Wood kollekciók garantáltan ujjlenyomatmentes felülettek, így bátran tervezhetünk velük a konyhákba, mert nem lesz gond a takarítása sem.

A pasztell árnyalatú uni színek jól harmonizálnak akár a faerezett, akár a márványmintás munkalapokkal. Egy ütős matt fekete fogantyúval, fekete gépekkel és Blanco silgránit mosogatóval és Blanco csappal egy lendületes egyedi konyhabútorod lehet.

Az egyedi konyhabútorok tervezésére érdemes időt szakítanod. Olyan sok kérdés, gondolat felmerül a közös beszélgetések során, hogy csodálkozni fogsz mire a végére érünk. 

Jönnek majd az új gondolataid, felismeréseid a bemutatótermünkben látott konyhabútorok bemutatása során – és így nem gond, hanem élmény lesz a közös tervezés.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W