Csodaszép konyhabútorunk - Budapest családiház

Fiatal pár budapesti családi házába terveztünk és gyártottunk egyedi konyhabútort.

Luca építész, így a közös munkánk a konyhabútor és a beépített gardróbok tervezésével kapcsolatban nagyon zökkenőmentes volt.

Az egyeztetések alatt részletesen átbeszéltük a konyhai elemeket, a funkciókat, nekünk gyakorlatilag csak finomítani kellett az elképzelést a megoldásokkal kapcsolatban.

A két szín választása a konyhabútornál tökéletes lett. A matt szürke nagyméretű járólapokhoz és a Neolith Cement  munkalaphoz és Neolith Cement hátfalhoz fantasztikusan illik a natúr tölgy és a selyemfényű kék festett front.

A beépíthető hűtő melletti nyitott elem mögött rejtőzködik a hűtő részére a vízkiállás, amihez egyszerűen hozzá lehet férni, mert a hátfal kivehető. A sarokelem természetesen Kessböhmer Lemans vasalattal készült, így kényelmesen, praktikusan használható a konyhabútor sarokrésze.

A fogantyúk szálcsiszolt Gola profillal készültek. A konyhabútor felső elemei a mennyezetig érnek  így rengeteg pakoló polc van a felső elemekben is.

A pultra ültetett sarok egy kihúzható polcot rejt, ahol a konyhai kisgépek kaptak helyet.

A széles rejtett belső fiókokban bőven elférnek a konyhai eszközök, az evőeszköztartót egyedileg gyártottuk tölgyfából.

A Neolith munkalaphoz természetesen alulról épített Blanco Subline mosogató került. A konyhabútor lábazatba rejtettük  el az Evodo Pure Eco víztisztítót, így az nem foglal helyet a mosogatós elembe, ahová beépítettük a Blanco  Select 60/2 szelektív hulladékgyűjtőt és az Orga fiókot, ahol a mosogatógép tablettákat, szemeteszsákokat, szivacsot lehet kényelmesen tárolni. A tisztított és normál vizet a Blanco Fontas-S II kihúzható csap biztosítja, így elég volt egy darab csapnak lyukat fúrni a munkalapba.

A konyhabútor felső elemei alatt bemart LED világítás biztosítja a munka közben a kevert fényt. A Bosch beépíthető gépek mellett a főzőlap fölött egy síkba épített Elica Boksz-In Plusz 90 cm széles elszívó került.

Konyhabútortervezés: Admiral Studio – 1013 Budapest, Attila út 37.
Telefon: 06 1 270 9051

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és 
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

Egyedi királykék festett konyhabútor,natur felületekkel kombinálva

Egyedi királykék festett konyhabútor,natur felületekkel kombinálva

Egyedi királykék festett konyhabútor,natur felületekkel kombinálva

Blanco Fonsa S kihúzhatófejes csaptelep

Blanco Select 60/2 és Orga fiók

Blanco 700 U Level munkapult alá építettSilgránit mosogató