Budai lakás komplett, egyedi bútorozás II.

háló, nappali és előszoba bútor

Az előző bejegyzésben bemutattuk az I.kerületi új építésű társasházilakás egyedi konyhabútorát. Most nézzünk be a hálószobába és a vendégszobába, ahová szintén teljesen egyedi tervezésű és egyedi gyártású beépített bútorok készültek.
A színekben az Egger szupermatt felületű, földszínek domináltak. A falakra Sylburywall egyedi tapétái kerültek egy-egy falfelületre.

Érdekes megoldás volt a hálószoba bútorozása. A teljes falfelületre, az ágy két oldalára és az ágy fölé komplett beépített szekrényt terveztünk, és nyitott polcokkal lazítottuk a bútor tömör megjelenését. A hangulatvilágítást a bútorba mart LEd világítás biztosítja.

A felhasznált anyagok a lakás összes helyiségében az Egger prémium anyaiból készültek: szupermatt felület és a strukturált wenge bútorlapok domináltak a hálószoba és a vendégszobai bútoroknál.

Hálószoba bútor

A hálószobában még mi is meglepődtünk az ágy fölötti tapétán, ami egy összetört üveget szimbolizált. minden egyedileg tervezett és gyártott bútorunk jól átgondolt és sok megbeszélés végeredménye. Egy új ház, lakás építésénél már a tervezés elején fontos figyelni arra, hogy hogyan szeretnénk berendezni a lakás adott helyiségei, mert így a lehető legkisebb kompromisszumot kell megkötni a bútorozásnál.

Nappali és előszoba bútor

Ne menjünk el szó nélkül a nappaliba és az előszobába készült egyedi bútorok mellett se. A nappali falára a TV szekrény került, az ülőgarnitúra mögé pedig egy egyedi komód, ami egy kellemes olvasósarkot biztosít a nyugalomra vágyó tulajdonosnak.

A nappali és a konyhabútor kellemes összhangot mutat és ennek szerves része az előszobát a nappalitól elválasztó térelválasztó, ahol a kedves emlékeket őriznek a tulajdonosok.

Az egyedi gyártás határtalan lehetőséget biztosít a lakásunk tervezésében és a minőség is jóval
magasabb, mint a bútoráruházak tömegtermékeié. Ha az Admiral Studio tervezi és gyártja az egyedi
bútorokat a konyhabútor mellé nem kell külön szervezni a szállításokat, nincs szükség szerelőket
szervezni ( a mi bútoraink nem lapraszerelten érkeznek).
Egy kosszal túllendülhet a teljes ház/lakás bútorozásának és a költözés is zökkenőmentesebb lesz.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W