Budai lakás komplett, egyedi bútorozás I.

konyhabútor, háló, nappali és előszoba bútor

Ingatlanos kolléga ajánlott bennünket az I. kerületi új építésű lakás bútorozására. Az első találkozás alkalmával a konyhabútor tervezésen és gyártáson kívül a lakás komplett belső kivitelezésében is segítséget kért a tulajdonos házaspár, mivel szerkezetkészen vásárolták meg a lakást.
Ehhez a munkához bevontuk Szilvit a tervezésbe, anyagok, színek kiválasztásába, hiszen minden helyiség egyedi tervezést és megvalósítást igényelt. 

Szilvi a falak, burkolatok és bútorelemek megtervezésén túl, velünk együtt a kivitelezési munkákat is összefogta. A bútortervezés és az azzal kapcsolatos anyagok kiválasztása a bemutatótermünkben zajlott, ahová minden alkalommal a tulajdonosok is eljöttek, így a bemutatott anyagokból könnyen ment a végleges színek, formák jóváhagyása. 

A közös munka a tulajdonossal, lakberendezővel, belsőépítésszel mindig eredményes, mert az elképzelésekhez hozzátesszük a szakmai tapasztalatunkat, részletes anyagismeretünke.

Ezzel a lakással kapcsolatos I. bejegyzésünk a:

Konyhabútor

A nagy alapterületű nappali/konyha tér lehetőséget adott egy igazán méretes, praktikus konyhabútor összeállítás kialakítására. A tér adta a lehetőséget a konyhasziget elhelyezésére, ahol a reggeli kávé és az étkezés is megoldott. Nem beszélve a nagyobb főzés közben az Anya – Lánya beszélgetésekről, amihez a konyhasziget ideális lehetőség.

A beépíthető gépek a magas konyhabútor elemekbe kerültek. A sarokelemek alul LeMans vasalattal teszi kényelmessé a használatot. A munkapultra ültetett sarokelem kihúzható polcokkal sok helyet biztosít a pakoláshoz.

Az alsó elemek széles nagy fiókokkal készültek, az evőeszköztartó fiók egy belső rejtett fiók lett. A rejtett fiókoknál érdemes végig gondolni, hogy két mozdulattal tudom kihúzni a főzésnél egyébként gyakran használt fiókot. 

Dizájn vagy praktikum? 

Ez itt a kérdés, de a döntés minden esetben a Megrendelőnk kezében van.

SMEG konyhai robotgép – Admirál Studio

A konyhasziget Neolith munkapultjára került a felső frontokkal egyező furnérozott anyagból a rátétpult, ami 6 cm vastagságával hangsúlyos a 12 mm vastag Neolith munkalappal.
Az alsó és magas elemek frontjai magasfényű festett magnólia színt kaptak, a felső elemek egzotikus furnérral készültek, függőleges száliránnyal és fényes lakk felülettel.

Már konyhabútor tervezésnél figyeltünk az elektromos és gépészeti kialakításokra és még a kivitelezés előtt megadtuk a pontosan a helyét. Így az ellenőrzésnél és a beépítésnél már nem ért bennünket meglepetés.

Érdemes még a belső kivitelezési munkák előtt megterveztetni a konyhabútort, hiszen az alaprajzokon vakolatlan falméretek szerepelnek és a beépített bútoroknál túlzás nélkül mondom, minden mm számít.

Konyhabútortervezés: Admiral Studio – 1013 Budapest, Attila út 37.
Telefon: 06 1 270 9051