A szakértelem ami megfog, a minőség ami megtart - konyhabútortervezés

Avagy miért vannak visszatérő megrendelőink az Admiral Studioban.

Írta: Karácsony Anikó

Az elmúlt 25-30 év alatt sok megrendelő megfordult a kezeink között. Közülük többen az évek múlásával visszatértek hozzánk. Változott az élethelyzet, nagyobb lakásba költöztek, a gyerekek felnőttek és az új családnak is kellett konyhabútortervezés és konyhabútor gyártás.
A befektetési céllal vásárolt, kiadásra kerülő lakások beépített bútorainak tervezésére és gyártására is találtunk kedvező megoldás, hiszen egy kiadásra szánt lakásban kevésbé vigyáznak az ott lévő bútorokra. Ezért ilyenkor az alapanyagok választásánál és a tervezésnél is figyelünk, hogy a lehető legoptimálisabb legyen az összeállítás és az ár is.

A visszatérő megrendelőink ezeket a tulajdonságainkat emelték ki, ezek voltak azok, ami miatt nem mentek Ikeába, egyéb nagyáruházba és nem kerestek sem más konyhastúdiót, sem más asztalost.

Nem teszem idézőjelbe az alábbiakat, mert így:

 • Mindenre kiterjedt a figyelmetek
 • Az egyeztetés alatt a magabiztos szakértelmet láttuk
 • Olyanokra felhívtad a figyelmünket a kivitelezés közben, amit sem mi, sem a kivitelező nem vett észre
 • Részletes ajánlatot kaptunk, benne volt minden anyag, gép, mosogató stb. amitől komplett lett a konyhánk
 • Szuper volt, hogy nem kellett a konyhaszerelés után még víz és villanyszerelőt vadásznunk, mert Ti megoldottatok mindent, nekünk csak költözni kellett. Nagy segítség volt.
 • Pontosan határidőre jöttetek szerelni és a szerelők is profik voltak
 • Jó volt, hogy a kő munkalapot és a hátfalat is tőletek rendeltük, mert így egy kézben volt minden, nem volt a konyhánál olyan, hogy a különböző vállalkozók egymásra mutogattak, ha valami hiba volt
 • Kedves vagy és olyan jókat beszélgettünk minden megbeszélés után, ami nekem sokat jelentett, épült a bizalmam és nem bántam meg.
 • Mi azért jöttünk vissza hozzátok, mert itt a bemutatóteremben mindent megmutattál, hagytál időt a hezitálásra, amikor anyagokat válogattunk és elmondtad melyik anyag, fogantyúnál mire figyeljünk, mik a tulajdonságai tartósság, tisztítás és egyebek 😊. És az előző bútoraink is szuperek lettek.
 • Értékeltem, hogy a szerelés végén az a kolléga jött ki átadni a kész konyhabútort, akivel végig beszéltük az elejétől fogva a konyhánkat.
 • Az, hogy az elejétől fogva minden dokumentálva volt a konyhabútorral kapcsolatban, küldtetek a megbeszéltekről emlékeztetőt, volt egy komoly szerződés, számla, átadás-átvételi jegyzőkönyv… Na , ezt máshol nem tapasztaltam az építkezés során. Nekem ez követhető és számonkérhető volt, ami szerintem mindkét félnek megnyugtató egy ilyen nagy beruházás során.

Minden alkalommal örülünk, amikor egy régi vevőnk jelentkezik, hogy mi újság velünk, mert jönne konyhabútort és beépített bútorokat egyeztetni.
Az első fél óra általában a ki hogy van, mi történt az elmúlt években, amíg nem találkoztunk.

Azután elkezdjük az ismerős egyeztetést, alaprajz értelmezést és az új konyhabútorral kapcsolatos elképzelések megbeszélését, anyagok kiválasztását.
Itt már könnyű dolgunk van, hiszen az előző konyhánál az anyagokat ismertettük, és előjönnek az emlékek …” ja, tényleg erre emlékszem. Ez lesz a drágább megoldás 😊 „ .

Mivel az évek alatt sok újdonság megjelenik a kínálatban, akár az anyagokról, beépíthető gépekről vagy a munkalapokról beszélünk, így azok bemutatása fontos része a megbeszélésünknek. Ilyenkor megtudjuk azt is, hogy volt-e olyan megoldás az előző munkánknál, ami esetleg nem vált be.

És minden folytatódik a ismert, megszokott kerékvágásban – árajánlatok, módosítások, felmérés, szerződés, előleg, gyártás, helyszíniszerelés, átadás – és boldogság.

Szóval ezekért a tulajdonságainkért jönnek vissza hozzánk a régi megrendelőink. Ha szeretnék biztos kezekben tudni az új konyhabútorod a konyhatervezéstől a gyártáson keresztül az átadásig, keress bennünket.

Konyhabútor és egyedi bútortervezés, gyártás és kivitelezés: Admiral Studio  

Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.   
Telefon: 06 1 270 9051
Email: kapcsolat@admiralstudio.hu

 

Bemutatótermünk a  
Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és  
Elica páraelszívók 
egyik legjobb bemutatóterme.

Weboldalaink: 
https://admiralstudio.hu/tervezes/  https://blancomania.hu/W