Shares

Mitől lesz igazán jó egy konyhabútor?

Elsősorban Tőled! Igen, jól látod. Persze szükséged van egy jó tervezőre is, aki érti a konyhabútor tervezés csínját-bínját. De Te fontos láncszem vagy a tervezésben, hiszen csak veled együtt lehet megtervezni Neked a konyhát, amit használni fogsz.

Miért kellesz a tervezéshez? Miért kell időt szánnod arra, hogy a bemutatóteremben rászánj 2 órát a megbeszélésre?

Nem akarsz személyesen egyeztetni a bemutatóteremben, csak elküldesz emailen egy alaprajzot és néhány konyhaképet, amit találtál a Pinteresten. Ez klassz, hiszen van már egy képed, amit szeretnél látványban kapni. De az alaprajz csak vonalak és számok tömkelege és az átküldött konyhabútor képeken lévő konyhabútorok tutira nem férnek el a Te konyhádban. Teljesen mások a méretek, mások a kiosztások, máshol vannak az elektromos és gépész kiállások.

Persze így is lehet tervezni, de a végeredmény csalódás lesz Neked is és a tervezőnek is. Mert amikor kapsz egy egyeztetés nélküli látványtervet, ami a tervező fejében megszületett, valószínűleg csak sablonmegoldást kapsz a konyhádra. Nem erre gondoltál és legyintesz, hogy a tervező fabatkát sem ér. ☹ Pedig nem így van!

Miért? Nem azért mert rosszat akar a tervező, hanem azért mert rengeteg információ nem jutott el hozzá. Olyan információk, amik Rólad szólnak. A főzési szokásaidról, a beépíthető gépekkel, mosogatóval, világítással kapcsolatos elképzelésedről, a már esetleg kiválasztott burkolatok színéről, típusáról, a konyha környezetéről.

Mi történik, ha rászánod magad és eljössz a bemutatóterembe?

Ha időpontot kértél biztos lehetsz benne, hogy csak Rád figyel egy tervező. Megnézheted, kipróbálhatod a konyhastúdióban kiállított konyhabútor elemeket, találhatsz új, eddig még nem ismert megoldásokat, amiket integrálni lehet a Te konyhádba.

Részletesen megismerheted az anyagokat, amikből a konyhád készül. Élőben láthatod a színeket, felületeket és hidd el, sokkal konstruktívabb leszel ezektől az információktól.

A személyes megbeszélés közben rengeteg kérdés felmerül, és ha ezekre megkapjuk a választ Tőled, már az első látványterv is közelíteni fog az elképzelésedhez, örömmel vágsz bele a folytatásba. Hiszen Neked is rengeteg kérdés motoszkál a fejedben, amelyek igazán egy személyes beszélgetés alatt tudnak felszínre kerülni.

Nem csak kérdéseket teszünk fel. Megmutatjuk a lehetőségeket, elmondjuk a lehetőségek közötti különbségeket, előnyöket és ha vannak, a hátrányokat is. Azért, hogy az ismeretek birtokában a lehető legjobb döntést tudd meghozni.

Mert mit szeretnénk?

Szeretnénk Neked  egy praktikus és szép konyhabútort tervezni. Olyat, ami illik a környezetébe, ami harmóniát sugároz és mindezek mellett még praktikus is, amit örömmel használsz majd.

És ez nem marketing szöveg! Mert bennünket is örömmel tölt el, amikor egy hosszú, bosszúsággal teli felújítás/építkezés után azt mondjátok majd: „Az egész hercehurcában a konyhával nem volt gondunk.”

A bejegyzésben látható bútorok az Admiral Stúdió munkái. A képeket szerzői jog védi!

Üdv.- Anikó

Admiral Stúdió

Shares

Pin It on Pinterest