Shares

Mi kell a jó konyhabútorhoz?

Idő!

Idő, hogy ne kapkodva dönts, hiszen a konyhabútorodat hosszú évekre tervezed. Magyarországi viszonylatban általában 10-20 évente cserélik a konyhabútorokat a családok, kivéve persze ha költöznek.

A jó konyhabútorhoz idő kell!

Mire kell idő?

Idő kell, hogy nézelődj a világhálón mi az, ami igazán a Te stílusod, amiben tényleg otthon érzed magad, amiben szívesen főzöl.

Idő kell, hogy megtaláld azt a céget, aki elkészíti neked az igazi konyhabútort, amit látsz magad előtt ha becsukod a szemed és érzed a főztöd illatát.

Idő kell, hogy a kiválasztott céggel leülj és az alaprajz alapján megtervezzétek a konyhabútor összeállítást, kiválaszd az anyagokat, amiből gyártani kell. És idő kell a látványterv és az ajánlat elkészítéséhez.

Konyhabútor megbeszélés

Idő kell, hogy átnézd az ajánlatot és a látványtervet,  átgondold a látványterv alapján, hogy mit hová pakolsz, lesz-e elegendő helyed a pakoláshoz, előkészítéshez.  Ha látod a 3D tervet, sokkal könnyebben el tudod képzelni a konyhabútorod.

Idő kell a gyártáshoz, hiszen a kiválasztott anyagot be kell rendelni az üzembe. Ha festett felületet szeretnél, annak meg van a festési, száradási ideje, amit nem lehet sürgetni, mert ronda lesz a felület.

Konyhabútor terv

Idő kell a szereléshez. Egy konyhabútor szerelés minimum 2 napot vesz igénybe, de a nagyobb L , U alakú, vagy a szigetes konyhabútor összeállítás akár 2-4 nap szerelést is igényel.

Megbízható gyártó!

Megbízható, hiszen egy konyhabútor nem kis beruházás és mindenki biztos helyen szereti tudni az előlegét, amit kifizetett. Megbízható, hiszen a pénzedért minőséget vársz el, jogosan. A gyártók többféle alapanyaggyártó termékéből dolgoznak, és vannak olyanok, akik nem engednek a jó minőségből. Ilyen például a vasalatok, kivetőpántok minősége ( mi a BLUM és a Kesseböhmer vasalatokkal dolgozunk). Egy  jól felszerelt műhely, a minőségi kéziszerzámok, már fél siker. Megbízható, hiszen amikor a konyhabútor szerelésére kerül a sor a lakásban, általában közel a beköltözés időpontja. Képzeld el, milyen bosszúságot okoznak azok a gyártók, akiknek nem fontos a határidő, vagy későn adja le az anyagrendelést és ezért csúszik a gyártás és emiatt a költözésed. A sufnitunig, a „Mekk Elek” nem ez a kategória. A Te döntésed, kire bízod a pénzed, az álmod!

Mi ilyen bútorokat tervezünk és gyártunk!

Admiral Studio – www.admiralstudio.hu

Üdv.: Anikó és néhány kép 🙂

Idő kell a válogatáshoz, a jó döntéshez

 

Konyhabútor helyszíni szerelés

 

Konyhabútor helyszíni szerelés

konyhasziget

Modern, festett konyhabútor szigettel

 

 

Shares

Pin It on Pinterest