Shares

Lassan vége a nyaralásoknak. Lassan többet foglalkoztok az épülő házatok, lakásotok kivitelezésével. Én azt mondom, lassan a konyhabútor tervezéssel is el kell kezdened foglalkozni, hogy ne a tervezett költözés előtt 4 héttel szaladgálj a fejvesztve a konyhabútor stúdiókhoz vagy az asztaloshoz.

Miért érdemes időben elkezdened a konyhabútorral kapcsolatos tervezést?

 1. Van időd megtalálni a legjobb céget a sok közül, akiben megbízol, aki érti mit szeretnél és meg is tudja valósítani..
 2. Van időd kiválasztani és átgondolni a sok anyag közül, hogy miből gyártsák a konyhádat. Festett, furnérozott, laminált, tömörfa, akril.
 3. Van időd átnézni és átgondolni, hogy a beérkezett ajánlatok közül melyik adja Neked a legtöbbet. Ne feledd! Az ajánlatoknál az almát az almával, a körtét a körtével hasonlítsd össze. Kérj az ajánlathoz részletes műszaki tartalmat (korpusz anyaga, típusa kódszámmal, vasalat gyártója ( a legjobb a BLUM) munkalap gyártója, típusa) Ezt úgy gondold végig, hogy például elmész az autószalonba, mondjuk egy Fordba. Kinézed a Fort Focust 1,4 -es motorral, kék színben, bőr üléssel . Erre kapsz egy árat. Ha elmész egy másik Ford szalonba, ugyan erre kérsz ajánlatot, mert csak így tudod az ajánlatot összehasonlítani. Szóval a Ford ajánlat után ne a Suzuki szalonban kérj új ajánlatot.
 4. Van időd az összeállítást átgondolni, és a gépészeti és elektromos kiállást a végleges konyhabútor tervenek megfelelően kialakítani. Gondold végig, mennyit spórolsz, ha később nem kell áthelyeztetni, amit már egyszer megcsinált a kivitelező.

Kiállási terv a kivitelező részére

Ha következetes vagy és előre tervezel, sok idegeskedéstől, csalódástól és feleslegesen kidobott pénztől kíméled meg magad.

A felmérés után ha szükséges, módosítjuk az összeállítás méreteit.

Az Admiral Stúdióban az első 2 órás megbeszéles alatt mindent megbeszélünk Veled, ami a konyhabútor tervezéssel kapcsolatban felmerülhet. Kialakul a pontos összeállítás, a műszaki tartalom és 4-5 napon belül kézhezkapod a konyhabútor tervet és a részletes műszaki tartalommal , a várható gyártási határidővel az ajánlatot.

Milyen terhet veszünk még le a válladról, ha az Admiral Stúdiót választod?

 1. Elkészítjük a kiállási terveket és konzultálunk a kivitelezővel ( vízes, elektromos szerelő)
 2. Ha a beépíthető gépeket is nálunk vásárolod, a gépek szállítása és beépítése díjmentes.
 3. Az elektromos gépeket bekötjük.
 4. A Blanco mosogatót és csaptelepet bekötjük.
 5. A LED pultvilágítást bekötjük.

A végeredmény, hogy egy kompletten működő konyhabútort kapsz az átadáskor.

Mi ennek az előnye?

 1. Nem kell egyeztetnek a vizes és az elektromos szakemberekkel.
 2. Minden pontosan oda kerül, ahová kerülnie kell.
 3. Nem kell feleslegesen szabadságot kivenned, hogy a vizes, vagy a villanyszerelő bekösse a gépeket és működjön a konyhád.
 4. Számold ki mennyit spórolsz, ha ezeket a feladatokat levesszük a válladról. (idő, pénz, energia)

Minden munkánkhoz nem csak a cég, de a saját nevünket adjuk. Szeretjük a szépet, szeretünk tervezni és megvalósítani és szeretjük, ha munka végén mindenkiben jó érzés marad. Elégedett vevő, elégedet cég. Kell ennél több?

Ha egy jó konyhabútort szeretnél, bennünket itt találsz meg! 

Magnólia festett konyhabútor Technistone munkalappal

Üdvözlettel:

Anikó

Shares

Pin It on Pinterest