Shares

Közeledik az év vége, sőt hamarosan itt a tavasz! Egyre több ház és lakás kerül átadásra, ezt látjuk a megkeresésekből is.A sok házba és lakásba konyhabútor is kell, sokszor gyorsan. Már többször írtam, felhívtam a figyelmet, hogy a gyorsan munka ritkán jó. Ahogy a mondás is tartja, a gyors-olcsó-jó háromszög nem létezik. A legrosszabb variáció a gyorsan és olcsót változat, de aki ehhez a nevét adja…hát arról inkább nem beszélnék.

Forrás: Pinterest

Szóval a megbízható stúdiók és a gyártói/beszállítói háttér az utóbbi hónapokban egyre leterheltebb. Ez nagyon jó hír, hiszen mindenhol van folyamatos egyeztetés, tervezés, gyártás, szerelés, átadás. Viszont, mint minden területen, egyszercsak végére ér a kapacitás ezeken a területeken is. A felpörgött rendelések miatt már a nagy beszállítóknál is előjegyzéssel működnek a rendelések, ami nehezítheti a vállalt határidő betartását. Mi, a szerződések  előtt tájékozódunk a készleten lévő alapanyagról, illetve a várható beérkezésről, hogy ne okozzunk csalódást.

Egy megbízható asztalosüzem aranyat ér!  Foto: Pinterest

Ezért (is) kell időben, minél előbb átgondolni, megtervezni és megrendelni a konyhabútort. És ha a konyhabútoron kívül a ház/lakás egyéb bútorait is egyedileg szeretnéd gyártatni, az sajnos nem működik, hogy átadjuk a konyhabútort és két hét múlva szállítsuk a gardróbszoba, hálószoba és a nappali bútorokat. Egyszerűen nem megy. Hiszen amikor Veled szerződtünk, abban az időben és azután is, folyamatosan érkeztek az újabb megbízások, amiket nem tehetünk félre, hiszen más is számít ránk és a szerződött határidőre.

Forrás: Pinterest

És nagyon rossz nemet mondani, de néha meg kell tenni. Nem csak magunk miatt, miattad is. Hiszen nem szeretnénk bosszúságot okozni a késedelmes teljesítéssel.

Ezért kérlek benneteket, ha tudjátok, hogy a közeljövőben 3-6 hónapon belül konyha és/vagy egyéb bútorra lesz szükséged, már most kezdd el az egyeztetést, tervezést. Sok csalódástól kíméled meg magad és még pénzt is spórolhatsz, ha a végleges konyhabútorterv szerint készíti el a kiviteleződ az elektromos és gépészeti kiállásokat.

Ezek a szép bútorok, mind sok megbeszélés, tervezés és megfontolt gyártás eredményei. Legyen a Te bútorod is tökéletes!

Modern konyhabútor festett és furnéros frontokkal, 5 cm vtg Neolith pulttal.

A hágai laminált konyhánk napali fényben, konyhaszigettel.

“L” alakú, modern konyhabútor, festett és furnérozott frontokkal. Az elszívó Elica Cubo típus.

Sötétszürke, fényes festett, egyenes konyhabútor, szigettel

Konyhabútor egyeztetéssel kapcsolatban kérlek nézd meg honlapunkat. 

Vagy keress bennünket itt!

Üdv.: Anikó

Shares

Pin It on Pinterest