Shares

Van fantáziád? Hát persze hogy van! Kaptál egy lehetőséget az olasz ELICA gyártól, rajtad áll, hogy élsz-e vele.

Fabrizio Crisá megtervezte nekünk a legváltozatosabb páraelszívót, amit betervezhetünk az otthonunkba.

Nem kell az inox felülettel kompromiszumot kötnöd, ha nem szeretnéd. Sőt! Engedd szabadjára a fantáziád. Tervezz elszívót a konyhádba!

Az Elica NUAGE a vevői, tervezői szabadságot adja át mindenkinek, aki nyitott az újdonságra, akinek fontos a külünlegesség, akinek van bátorsága eltérni a megszokott formáktól és hagyományos páraelszívó megjelenéstől.

Elica NUAGE – 76 cm széles, festhető, vagy burkolható elszívó. Bármilyen színre festheted, vagy burkolhatod az elszívó palástját. Garantáltan nem lesz a szomszédnak a tiédhez hasonló megjelenésű páraelszívója.

Elica Nuage, mint a beton

Az Elica Nuage páraelszívó 7W teljesítményű LED világítással készül. A páraelszívó teljesítménye 3 fokozatban működik a maximális teljesítménye 581 m3/h, ami bőven elég a normál háztartásokban.Használhatod belső keringetéssel , de ki is vezetheted az elszívó mögött (láthatatlan) kivezetéssel.

Festheted zöld színűre…

… vagy narancssárgára

Díszítheted csillogó kristállyal

Mi ez, ha nem a tökéletes megoldás a konyhádban?

Könnyed légies megjelenés-Elica Nuage

Ha egyedül nem boldogulsz, segítünk a konyhabútor összeállítást megtervezni, az anyagot kiválasztani, legyártjuk és beszereljük a komplett konyhabútor összeállítást, és persze betervezzük az Elica Nuage páraelszívót.

Egy jó konyhabútor Nuage elszívóért kiált!

Mutatok egy konyhatervet, ahová Elica Nuage elszívót terveztünk, ami azóta már épült.

Az elszívóról érdeklődhetsz a www.admiralstudio.hu oldalon keresztül, vagy telefonon 1-270-9051 vagy személyesen a bemutatótermünkben: 1135 Budapest, Szegedi út 31.Rendelhetsz a www.blancomania.hu oldalunkon is, ha az egyszerűbb.

Szóval csak bátran!

Üdvök : Anikó

Shares

Pin It on Pinterest